Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da çocuklara doludizgin eğlence

Bayraklı'da çocuklara doludizgin eğlence

Bayraklı Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilinde dönem yorgunluklarını atmaları için bir dizi etkinlik düzenliyor. Öğrenciler geçtiğimiz gün ilk önce Aşık Veysel Rekreasyon alanındaki buz pistinde doyasıya eğlendi daha sonrada Sasalı’daki doğal yaşam parkını gezdi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2016 - 11:03
Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü başarılı öğrencilere karne hediye olarak mini “tatil etkinliği” düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşık Veysel Rekreasyon alanında bulunan buz pistinde paten kaydı. Birçoğunun ilk kez geldiği buz pistinde, çocuklar keyifli anlar yaşadı. İlk başlarda buz üstünde durmakta zorlanan çocuklar, buz patenin püf noktalarını kısa sürede çözdü.

Daha sonra Sasalı’da bulunan doğal yaşam parkını gezen çocuklar, kitaplarda ya da televizyonda gördükleri hayvanları canlı olarak görme fırsatı yakaladı. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler, ikinci dönem derslerine daha çok çalışacaklarının sözünü verdi.


ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yarıyıl tatilinde çocuklar için farklı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Şubat ayının hemen başında değişik noktalarda seanslar halinde tiyatro gösterimleri olacak. Kültür Müdürlüğümüz, güzel bir etkinliğin daha imza attı. Çocuklarımızı buz pistine ve doğal yaşam parkını götürdüler. Birçoğu ilk kez bu yerlere gitti. Özellikle anne-babalardan çok duygusal dönüşler alıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların mutlu olabilmeleri, farklı imkanlardan yararlanabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.  

TİYATRO OYUNLARI ÇOCUKLARI BEKLİYOR
Öte yandan Bayraklı Belediyesi’nin çocuklar için organize ettiği tiyatro gösterimleri 3-6 Şubat tarihlerinde Postacılar, İhsan Alyanak, 75. Yıl Kültür ve Osmangazi Hizmet Binası Konferans salonunda gerçekleşecek. Çocuklar, “Vitaminler m? Mikroplar mı'”, “Mutluluk ormanı”, “Alaycı Burli” ve “En iyi arkadaş” adlı tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak izleyebilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.