Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye işçileri sahilleri temizledi

Belediye işçileri sahilleri temizledi

İzmir’in şirin ilçesi Urla’da hafta sonu tatilcilerin kullandığı sahiller’i Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri baştan aşağıya temizledi.

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 14:45

Bahri KARATAŞ-  İlçe’de yaşayan vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinden “Kum denizini paralı yapmanın amacı neydi. Bilen varsa lütfen söylesin. Eğer temiz tutmaksa bu görüntüler ne. Şişeden poşetten geçilmiyor . Eskiden daha temizdi bence “ diye paylaşımlarda bulundu. 

Hafta sonu tatilcilerin akınına uğrayan Kum denizi, Mavi plaj, Demirciler ve Zeytineli sahillerinde bulunan plajlarda, belediye ekipleri bu sabah ummalı bir çalışma yaptı. Ekipler, sahilde günübirlik tatilciler tarafından bırakılan, poşet, cam ve pet şişelerini topladı. Traktör ile sahildeki kumlar baştan aşağıya tırmık atıldı. Sahilde ki banklar ile yürüyüş yolları baştan aşağıya tazyikli suyla yıkandı. Bakım sonrası, sahiller de baştan aşağıya sanki hiç kullanılmamış gibi bir görüntü oluştu.

Vatandaşlar belediyenin bu çalışmasını, “Kurum görevini yapmış, tebrikler. Bir de bizler yaşadığımız-kullandığımız ortamı temiz bırakmayı öğrenebilsek. Herkesin arkasında bir temizlik personeli-aracı bulunamayacağına göre sürekli temizlik önce kirletmemekle olasıdır, kirletip temizlemekle değil . Ben bu birimde ki herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. “ diye belediyenin bu çalışmalarını taktirle karşıladı.

CHP’li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da hafta sonu ilçenin günü birlik tatilcilerin akınına uğradığını, gelen yerli turistlerin ilçe ekonomisine katkı sağladığını, ilçede ki plajların her hafta başı ekipler tarafından canla başla çalışıp temizlendiğini, herkesi Urla’ya tatile çağırdığını söyledi. Uyar, üzüme ve incire balın, zeytine yağın düştüğü gün olarak kabul edilen her yıl Ağustos ayının ikinci haftasında düzenlenen “Urla Geleneksel 27’inci Bağ Bozumu Şenliği”ne de herkesi davet ettiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.