Dolar 32,2534
%-0.07
Euro 35,0653
%-0.06
Altın 2.466,620
%0.02
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir yılda üçüncü rezalet

Bir yılda üçüncü rezalet

Dün İZBAN'da seyahat eden genç bir çiftin trende ilişkiye girdiği görüntüler İzmir'le birlikte tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırken, toplu ulaşım araçlarında bir yılda yaşanan üçüncü skandal "İZBAN sahipsiz mi'" sorularını akıllara getirdi. İzmir, İZBAN'da seks skandalını konuşuyor

  • Ege Postası
  • 10.06.2016 - 11:05

EGEPOSTASI - Önceki gün basına sızan görüntülerin ardından İzmirliler ve olaya duyarsız kalmayan vatandaşlar trenlerde sivil güvenlik görevlisi bulundurulmasını tartışmaya açtı.  

İZBAN'da geçtiğimiz Ağustos ayında aşırı alkollü bir vatandaşın Bayraklı İstasyonu yakınında sefer halindeki tren içerisinde tuvaletini yapmasıyla yaşanan kriz İzmir'de ilk olmuştu. Olayın ardından şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştu. Yine geçtiğimiz yaz aylarında Aliağa yönüne giden tren içerisinde vagonun kalabalık olmasından faydalanan bir yolcu, bir başka kadın yolcuyu elle taciz ederken görüntülerin internet ve sosyal medyaya yansımasıyla yine skandal patlak verdi. Yaşananlar bununla sınırlı kalmazken, yine yaz aylarının gelmesiyle birlikte bu sefer de tren içinde skandalı görüntüleri ortaya çıktı.

İki durak arasında trenin boş olmasını fırsat bilen bir genç çiftin ilişkiye girdiği görüntüler de İzmir'de adeta bomba etkisi yarattı. Diğer yandan, birçok video sitesinde kısa süre içerisinde yılın en çok izlenen vidosu olan habere ait skandal görüntülerin aldığı yorumlar ve vatandaşların konuya olan merakı da "İZBAN güvenli mi'" konusundan ziyade toplumsal açıdan bazı soruları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada tartışmaya açılan konuyla ilgili, İZBAN'da sivil güvenlik görevlisi bulunmasını isteyenlerin fazlalığı da dikkat çekti. 

Öte yandan, son olayla ilgili İZBAN yetkililerinin incelemesinin sürdüğü öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.