Dolar 32,3676
%0.03
Euro 34,7791
%-0.04
Altın 2.393,020
%-0.16
Bist-100 10.262,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Sındır başkanlığında ilçe başkanları bir araya geldi

CHP İzmir'de Sındır başkanlığında ilçe başkanları bir araya geldi

CHP İzmir'de Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır başkanlığında ilçe başkanları toplantısı yapıldı. CHP İzmir'de Sındır başkanlığında ilçe başkanları bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 21.11.2016 - 10:26

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Trabzon'da haftasonu gerçekleşen il başkanları toplantısı sonrası ayağının tozuyla ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya başkanlık yapan isim ise CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır oldu. Sındır'ın toplantıda örgüte sandık örgütlenmesi eğitimini bir an önce tamamlamalarını, sandık çevresinde görev yapacak partililerin bir an önce ev ziyaretlerine başlaması gerektiği talimatını verdiği, "Motivasyonunuzu yüksek tutun. Alan çalışmalarına konsantre olun" mesajı verdiği öğrenildi.

BAYRAKLI KONUŞULDU

Toplantıda geçtiğimiz günlerde Bayraklı'da cemevi derneğine ait kaçak düğün salonunun yıkılması konusu da konuşuldu. İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in bazı partililerin de tepkisini çeken belediyenin yıkım kararıyla ilgili "Burası kaçak bir yapıydı. Yargı kararı uygulandı. Biz süreçte herkesle iletişim halindeydik. Ancak farklı siyasi gruplar bazı partililerimizin de desteğiyle konuyu kamuoyunda yanlış aksettirdi. Seçimlerde istediğini elde edemeyen sözde CHP'liler bu konu üzerinden siyaset yaptı. Bu kişilerin disipline verilmesi gerek." dediği öğrenildi.

SINDIR'DAN SİTEM

Genel Sekreter Sındır ve İl Başkanı Güven'in de süreçte iletişim kopukluğunun olduğu, belediye başkanının telefona çıkmadığını söyledikleri belirtildi. Sındır'ın "Sonuçta yargının aldığı, belediyenin de uyguladığı bir karar. Hukukun arkasında durmalıyız. Yargı ne derse o yapılacak ancak süreç vatandaşa daha iyi anlatılmalıydı. Süreç uzlaşıyla götürülmeliydi. İletişim sıkıntısı yaşadık. Belediye başkanı telefonumuza çıkmadı, mesajımıza geri dönmedi. Sonuçta partinin de içine sokulduğu bir durumdu. Uyum içinde olamamak büyük sıkıntı" dediği öğrenildi.

Toplantıda bulunan ilçe başkanlarının büyük bölümünün de Bayraklı Belediye Başkanı ve ilçe başkanının arkasında durulması gerektiği mesajı verildiği ifade edildi.

BAŞAK'TAN ZABITA ÇIKIŞI

Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ın Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına yönelik dert yandığı, zabıtanın esnafa kötü davrandığı, belediye bünyesindeki böyle önemli bir ekibin vatandaşa ve esnafa daha iyi davranması gerektiğini söylediği öğrenildi.

BAŞKANLARIN İSTİHDAM SIKINTISI

Toplantıda Bayındır, Tire ve Buca ilçe başkanları ise istihdam konusunda Büyükşehir Belediyesi'ni ve ilçe belediyelerini eleştirdi. Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın Büyükşehir'e verdikleri isim listesinden kimsenin değerlendirilmediğini belirtirken, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerdeki şantiyelere ve birimlere işçi alırken ilçe belediyesine danıştığını ancak ilçe belediyesinin örgütü es geçtiğini söylediği öğrenildi. Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar'ın ise ilçe alımlarından hiçbir şekilde haberdar edilmediklerini, üstüne ilçe ve Büyükşehir'de işe alınanların kendisini eleştiren isimlerden oluştuğunu söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.