Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o meclis üyesi disipline sevk edildi!

CHP İzmir'de o meclis üyesi disipline sevk edildi!

CHP İzmir’de il yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. İl yönetimi, geçtiğimiz hafta başkan ve yönetimin düştüğü Kınık’a atanacak geçici yönetim kuruluna başkanlık yapması için partinin yerel seçimde belediye başkan adayı olan Mehmet Çetinkaya isminde karar kıldı. Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mahsun Vural disiplin kuruluna sevk edildi. Öte yandan toplantıda kontenjan adaylara yönelik yöneticilerin tamamına yakınından çıkış geldi.Hedefteki isimler Aytun Çıray,Tuncay Özkan ve Zekeriya Temizel oldu. CHP İzmir'de il yönetim kurulu gerçekleşti

  • Ege Postası
  • 16.10.2015 - 18:07
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Bedri Serter başkanlığında gerçekleşti.

ÇETİNKAYA DÖNÜYOR
Geçtiğimiz hafta yaşanan istifalar nedeniyle başkan Ramazan Pamukçu ve yönetimin düştüğü Kınık’a, partinin yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Çetinkaya başkanlığında geçici yönetim kurulu atanması kararlaştırıldı. Kınık’la ilgili yazı Genel Merkez’e gönderilecek. Genel Merkez’in de Çetinkaya başkanlığındaki yönetimi en kısa zamanda onaylaması bekleniyor. Çetinkaya, belediye başkan adayı olmadan önce Kınık’ta ilçe başkanlığı görevinde bulunmuştu.

MECLİS ÜYESİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
Toplantıda iki disiplin hamlesi de gerçekleşti. Sosyal medyadan Genel Başkan ve partiyi eleştiren paylaşımları nedeniyle Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mahsun Vural ile Dikili’den parti üyesi Mehmet Yarar disiplin kuruluna sevk edildi. Vural için 'kınama' cezası talep edildi.

KONTENJAN ADAYLARA ELEŞTİRİ
Öte yandan toplantıda özellikle kontenjandan milletvekili adayı olan isimlere eleştiri getirildi. Bazı vekil adaylarının çeşitli yerlerde “İl yönetimi beceriksiz, bu süreci götüremez yürütümezler” yönünde eleştiri getirdikleri İl Başkanı Bedri Serter tarafından gündeme getirildiği öğrenildi. Yöneticilerin “Özellikle önseçime girmemiş kontenjan adaylar örgütle uğraşmasınlar saha çalışması yapsınlar. Çarşaf listeyle seçilen yönetime yapılan eleştiriler abesle iştigal” yorumları yaptıkları öğrenildi.Yöneticilerin ısrarla eleştiri getiren adayları sorması üzerine Serter'in onayıyla İl sekreteri Osman Peri'nin bu isimlerin Aytun Çıray,Tuncay Özkan ve Zekeriya Temizel olduğunu açıkladığı öğrenildi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.