Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 4. hafta maratonu başlıyor

CHP'de 4. hafta maratonu başlıyor

CHP İzmir İl Örgütü delege seçimleri mesaisinde 4. haftayı yarın açacak. Gözler ertelenen Karşıyaka Bahçelievler Mahallesi'nde olacak. Metropol ilçe Konak delege seçimlerini bu hafta Pazar günü gerçekleştirecek. CHP'de 4. hafta maratonu başlıyor

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 14:00

YAĞMUR UYGUR-HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde 10 Eylül tarihinde başlayan mahalle delege seçimleri üçüncü haftayı tamamladı. Kurultay takvimi çerçevesinde İzmir’de dördüncü haftanın startı yarın verilecek. Cumartesi ve Pazar günleri kurulacak sandıklarda Bornova, Buca, Foça, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ilçelerde üyeler kullanacakları oylarla mahalle delegelerini belirleyecek.

BORNOVA

İtiraz, şikayet, dava ve tartışmalı üç haftayı geride bırakan CHP İzmir, dördüncü hafta maratonuna hazırlanırken, Bornova’da Pazar günü İnönü ve Atatürk mahallelerinde sandık kurulacak.

FOÇA

Foça’da Cumartesi günü başlayacak seçimlerde çarşaf liste yöntemi kullanılacak.

GAZİEMİR

Gaziemir de ilk kez sandık kurulacak ilçelerden biri olacak. Cumartesi Fatih, Menderes, Aktepe, Emrez, Atatürk, Hürriyet ve Dokuz Eylül mahallelerinde, Pazar günü ise Yeşil, Atıfbey, Gazi, Irmak, Gazikent, Zafer, Binbaşı Reşatbey, Beyazevler ve Sevgi mahallelerinde üyeler sandık başına gidecek.

BUCA

Buca’da Cumartesi günü Çağdaş, Şirinkapı, Laleli ve Güven mahallelerinde, Pazar günü ise Seyhan,Göksu, İnönü ve Murathan mahallelerinde sandık kurulacak.

Bahçelievler delege seçimleri öncesi flaş gelişme: Pembe-Mavi ittifakı

KARŞIYAKA

Karşıyaka’da gözler Bahçelievler Mahallesi’nde olacak. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın 24 Eylül tarihinde yapılması gereken, ancak 7 Ekim’e ertelemek istediği, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in ise muhalifleri küstürmemek adına ortada bir tarih olan 30 Eylül günü yapılmasına karar verdiği Bahçelievler seçiminden çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Karşıyaka'da Cumartesi günü İmbatlı, Nergiz, Bahçelievler, Demirköprü, Mavişehir, Mustafa Kemal ve Atakent mahallerinde; Pazar günü ise Yalı, Bostanlı ve Örnekköy mahallelerinde sandık kurulacak ve üyeler oylarıyla delegeleri belirleyecek.

KONAK

CHP’li üyeler Konak'ta sadece Pazar günü sandık başına gidecek. Üyeler Kültür, Mehmet Ali Akman, Mimar Sinan, Çankaya ve Alsancak mahallelerinde oylarını kullanacak.

KARABAĞLAR

Karabağlar’da ise Cumartesi günü, Devrim, Cennetçeşme ve Gazi mahallelerinde kurulacak sandıklarda üyeler sandık başına gidecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.