Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şarkı sürprizi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şarkı sürprizi!

CHP’nin Roman Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun sünnet töreninde ‘Bir recalim var’ şarkısı Kılıçdaroğlu’na uyarlandı İzmir'de vekil Purçu'nun oğlunun sünnet düğününe katıldı

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 21:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Oğlu Ayberk’in sünnet düğünü için Manisa Alaşehir’de yapılan Üzüm Çalıştayı ve Mitingi’nden sonra İzmir’e geldi. İnciraltı’nda  yapılan sünnet düğününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İzmir siyasetinin önde gelen isimleri ile 650 kişilik davetli topluluğu katıldı. Düğün törenine gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Özcan Purçe eşi Gülseren Purçu ve çocuklarıyla birlikte kapıda karşıladı.  

‘Bir recalim var’ı Kılıçdaroğlu’na uyarladılar

Ardından sünnet düğün törenine geçen Kılıçdaroğlu kısa bir konuşma yaparak, “Sizinle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sevincinize ortak olmak güzel bir şey. Hayırlı uğurlu olsun, sağolun varolun” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da, “Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Partili ya da partisiz herkese hoş geldin diyorum” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Roman dansçıların renkli görüntülerini de izledi. Gecede sahneye çıkan Roman Şarkıcı Kobra Burak CHP Lideri’ne jest yaparak, ‘Aman bir recalim var’ şarkısını da Kılıçdaroğlu’na uyarlayarak seslendirdi. Kılıçdaroğlu da alkışlarıyla Romanlara eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.