Dolar 32,2617
%-0.23
Euro 34,8107
%0
Altın 2.402,600
%0.38
Bist-100 10.297,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri gençlere Atatürk'ü anlattı

CHP lideri gençlere Atatürk'ü anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi”nde başarılı olup, Parti Eğitmeni olmak üzere Ankara’ya davet edilen 40 genç “Eğitici Eğitimi” programına katıldı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2017 - 21:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Okulu’nda ilk kez eğitim vererek, “Atatürk’ü Anlamak” konulu derste gençlerle buluştu.

19-20 Ağustos tarihlerinde Bülent Ecevit Siyaset Okulu binasında gerçekleştirilen iki günlük eğitimde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, Tuba Canlı, Aydın Yaşar, Serpil Ejder ve Çağlar Akay’dan oluşan eğitmen ekibi de dersler verdi.

Eğitmen adayı gençler Sunum Teknikleri, Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Sosyal Proje Yönetimi ve İletişim Teknikleri konularında teorik eğitim alırken, yapılan atölye çalışmalarında öğrendikleri bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirdiler. CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin  Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı açılış konuşmasında Parti Okulu’nun üzerine kurulduğu felsefesinin önemin özenle vurguladı. Atıcı bu eğitimin ardından yeni eğiticilerin Türkiye’nin her yerinde bilgiye dayalı sosyal projeler ile halka ulaşmayı hedeflemeleri gerektiğini anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.