Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk Elbiseleri Hayabebe’de!

Çocuk Elbiseleri Hayabebe’de!

“Kız-erkek fark etmez, sağlıklı olsun da…”Bebek bekleyen ailelerin ilk sözüdür bu. Tek istedikleri doğacak çocuklarının sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesidir.

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 17:44

Ama bir yandan da heyecanlanırlar. Cinsiyetin ne olduğunu öğrenmek isterler. Çünkü ona göre kıyafetler alıp, hazırlık yapacaklardır… Peki sizin dünya güzeli bir kız çocuğunuz olsa… Nasıl alışveriş yapardınız'

Çocuk Elbiseleri Alışverişi’nde Nelere Dikkat Edilmel?

Özellikle kız çocukları için tasarlanmış, birbirinden güzel çocuk elbiseleri vardır. Ama güzel görünen her elbise de alınmamalıdır. Zira elbiselerin ne tür kumaştan yapıldığı, giyildiği zaman bedene zarar veren maddeler içerip içermediği oldukça önemlidir. Hele ki bizlerden daha korumasız, daha narin bir bedene sahip olan çocuklar için… Dolayısıyla kıyafet seçiminde dikkatli olmak gerekir. Güvenli olduğu bilinen bir yer varsa oradan alışveriş yapılmalı, bilinen bir yer yoksa da tavsiyeler üzerine tercih yapılmalıdır.

Çocuk elbiseleri alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da; elbisenin bedeni! Çocuk kaç yaşındaysa ona göre elbise alınmalıdır. Çocuğa küçük gelen elbiseler bir işe yaramayacağı gibi, büyük gelen elbiseler de bir işe yaramaz. “Şimdi büyüyecek, seneye de giyer.” mantığıyla hareket edilmemeli. Çünkü çocuğun ne hızla büyüyeceği net bir şekilde tahmin edilemez. Bu nedenle, çocuğun bedeni neyse ona göre elbiseler alınmalı ki, gönül rahatlığıyla giydirilebilmeli.

Son olarak da şuna değinmek gerekir; çocuğun rahat edeceği elbiseler alınmalı. “Benim kızım güzel olsun, süslü olsun.” diyerek içinde rahat hareket edemeyeceği elbiseler alarak çocuk zor durumda bırakılmamalı. Bu durum, çocuğun agresif olmasına bile sebep olabilir.  

Kızınıza En Çok Yakışacak Model Hangisi'

Tavsiyelerden sonra en önemli konu, model seçimi! Her anne- baba gibi siz de kızınızı prensesler gibi görmek istersiniz değil m? O halde çocuk elbiseleri modelleri arasından, kızınız için en güzel seçimi yapacağınıza hiç şüphe yok.

Sarılı, pembeli, mavili rengarenk elbiseler… Güllü, kelebekli birbirinden güzel desenli elbiseler… Göz alıcı jileler, tunikler… Gözünüzün nuru kızınız için en doğru, en sağlıklı ve en güzel tercihi yapmak istiyorsanız “hayabebe” ürünlerine bir göz atabilirsiniz. Üstelik bu ürünler kaliteli olmasının yanı sıra fiyatları da oldukça uygun. http://www.hayabebe.com/Cocuk-Jile-ve-Elbise,LA_43-2.html adresini inceleyerek, kızınız için güzel bir tercihte bulunabilirsiniz.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.