Dolar 32,2980
%0.17
Euro 34,8064
%0.38
Altın 2.398,690
%0.23
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Herhalde oraya imrendiler

Erdoğan: Herhalde oraya imrendiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkanlık sistemini kan dökmeden getiremezsiniz' diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na isim vermeden bir kez daha tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 15.05.2016 - 15:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Böldürmeyeceğiz bu vatanı. Bu hainlere, bu fırsatı onlara vermeyeceğiz ve zaten bu Rabiamız'da ne diyoruz. Tek millet diyoruz. Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Gürcü'süyle, Romanı'yla, Boşnak'ıyla, biz bu ülkede 79 milyon, tek millet.

''BUNLAR KANDAN BESLENİYORLAR''

Şimdi çıkmış bir tanesi, dünyanın değişik yerlerinde, 'Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekir, kan.' diyor. Üç unsur var. Bu üç unsurun bir tanesi mezhepçilik unsurudur, ikincisi ırkçılık unsurudur, üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde, bu üç unsurun tamamı var. Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da o hava esmeye başladı. Herhalde oraya imrendiler. Baktılar ki bu iş, sandıkla gelmiyor. Girdiği her seçimde malum, aldığı netice ortada. Şimdi 'Acaba kanla netice alır mıyız'' diye buna bakıyor. Alamayacaksın. Bu milletin üstüne çıkamazsın. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Millet ne derse o olacak.''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.