Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteci Gezginci'den ikinci kitap: Babamın Hikayesi

Gazeteci Gezginci'den ikinci kitap: Babamın Hikayesi

Gazeteci yazar Deniz Gezginci’nin ikinci kitabı “Babamın Hikayesi - Farklı Bir Eğitimci, Muammer Gezginci” kitabı piyasaya çıktı. Gazeteci Gezginci'den ikinci kitap

  • Ege Postası
  • 11.09.2017 - 11:34

İlk kitabı “Buçuklu Semtin Hergele Çocukları” ile Karşıyakalı taraftarların anılarını Türkiye’ye duyuran gazeteci Deniz Gezginci, ikinci kitabında Karşıyaka eski Milli Eğitim Müdürü olan babasının başarılarla dolu hikayesini kaleme aldı.

Muammer Gezginci’nin otuz yıllık eğitimcilik hayatında yaşadığı ilginç olaylar, roman havasında bu kitapta yer aldı.

“Bu kitap yıllardır gurbette yaşayan bir oğuldan, doyamadığı babasına ince bir teşekkürdür” diyen Deniz Gezginci, babası Muammer Gezginci’nin Şemikler Lisesi Müdürlüğü sırasında futbolda edindiği Dünya Kupası ikinciliğinden, halk oyunlarında kazandığı sayısız Türkiye birinciliklerine, Karşıyaka Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı nasıl uluslararası boyut kazandırdığına dair birçok konuyu ele aldı.

Özellikle genç eğitimcilere kılavuz niteliği taşıyan kitaba Kül Kitabevi (Karşıyaka Çarşı içi), Eylül Kitabevi (Bostanlı) ve tüm KSK Storlarda satışa çıktı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.