Dolar 32,3434
%-0.05
Euro 34,7851
%-0.02
Altın 2.394,150
%-0.11
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın Group'tan şoför okulu

Günaydın Group'tan şoför okulu

Günaydın Group, lojistik sektöründe yaşanan istihdam sorununa cevap bulmak için ilkini İzmirde gerçekleştirdiği Şoför Eğitimi Projesini şimdi de Manisa'ya taşıdı. Manisa İşkur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitim projesi, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde toplam 120 saat gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 23.03.2016 - 11:15
Erkeklerin yanısıra kadın şoför adaylarının da katılımıyla toplam 20 kursiyer ile başlayan proje 1 ay sürecek; katılımcılar eğitim programı sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da alacak. Kursiyerler, kurs sonrasında işbaşı eğitim programı kapsamında 5 ay daha süre ile pratik eğitimi de görecek.

Günaydın Group Personel ve İdari İşler Müdürü Erman Culha, sektörde nitelikli eleman sıkıntısı yaşandığını belirterek, “Aslında teorik anlamda şoför olmak kolay fakat mesleği icra etmek zor. Bu nedenle alanında uzman eğitmenlerle işin inceliklerini öğretmek için örnek bir projeye imza attık. Manisa İşkur İl Müdürü Salim Eroğlu ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Lisesi Müdürü Ramazan Erkul'a da katkılarından ötürü teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

Yeni yatırımlarla sürekli büyüyen Günaydın Group'da yeni istahdama her zaman yer olduğunu ifade eden Culha, 120 saatlik eğitimi tamamlayan ve işbaşı eğitim programından başarı ile geçen öğrencilerin grup bünyesinde işe başlayabileceklerini söyledi.

Sektöre nitelikli insan kaynağı oluşturmak için ön ayak olduklarını kaydeden Erman Culha, erkek kursiyerlerin yanısıra kadınların da programa katılımından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, eğitimlerin devamının geleceğini sözlerine ekledi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.