Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar akademisyenlerle buluştu

Hotar akademisyenlerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, akademisyenlerle kahvaltıda buluştu.

  • Ege Postası
  • 30.09.2015 - 15:31
Hotar, AK Parti olarak her zaman halk için çalıştıklarını, halka hizmet etmekten gurur duyduklarını, eğitim veren üniversitelerin sorunlarını akademisyenlerin istek ve taleplerinin Ankara’ya bildirlmesi, çözüme ulaşmasında takipçi olacaklarını vurguladı.

İzmir’deki üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin davetlisi olarak katıldığı toplantıda, üniversitelerin sorunları, akademisyenlerin istek ve taleplerini dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar, 14 yıllık siyasi hayatında kendisine en keyif veren taleplerin üniversitelerden geldiğini belirtti. Hotar, kendilerine gelen taleplerin birçoğunu karşılayarak hizmet ettiklerine dikkat çekerek, “Vatandaşlara, halkımıza hizmet etmek çok önemli ama benim akademisyen çevreme olan ufak bir katkım bile olduğunu bilmem bana büyük bir gurur veriyor. O yüzden bana bu şansı bir daha veren herkese teşekkür ediyorum. Ben ülkem ve İzmir için hizmet edebilmeyi gönülden istiyorum. Fakat bu hizmeti sağlayabilmemiz için güçlü olmamız AK Partimizin sizin de desteğiyle tek başına iktidara gelmesi lazım. Bu ülkeyi daha iyiye götürmek için, en iyisini yapabilmemiz adına üniversitelerin, akademisyenlerin desteğine ihtiyacımız var. Ben bir kadın, bir akademisyen ve bir İzmirli olarak bu görevi yapmaktan ayrı bir onur duyuyorum. Önceki dönemlerde eksiklerimiz olmuş olabilir fakat biz bunları tamamlamak için her zaman herkese açığız ve hazırız. Bizim bu toplantıdaki amacımız, ülkemizin içinde bulunduğu şartları iyileştirmeye, kazanımlarımızı devam ettirmeye, hatalarımızı, eksiklerimizi gidermeye hazır olduğumuzu belirtmektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.