Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN açılacak diye vatandaş yolda kaldı

İZBAN açılacak diye vatandaş yolda kaldı

İzmir'de Başbakan Binali Yıldırım'ın açılışını yaptığı Torbalı-Selçuk İZBAN Hattı törenleri nedeniyle tren yolda kalırken, TCDD yetkililerinin açıklama yapmadığı vatandaşların biletleri yandı. Öte yandan Aydın Otobanı üzerinde Başbakan'ın konvoyu nedeniyle yolun kapatıldığı, vatandaşların ise 45 dakika kadar bekledikleri öğrenildi. İZBAN açılacak diye vatandaş yolda kaldı

  • Ege Postası
  • 09.09.2017 - 00:00

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - Denizli'den hareket eden Denizli Basmane Bölge Treni, Kuşadası Çamlık durağında yolculara hiçbir açıklama yapmadan kontak kapattı. İzmir ve havaalanı yönüne giden yolcular trenin kalkmasını bekledi. Ancak tren hareket etmediği gibi Devlet Demir Yolları yetkilileri de vatandaşa bir açıklama yapmadı. 20.41'de hareket etmesi gereken trendeki yolculardan bazıları minibüs ve taksi ile havaalanına yetişmeye çalıştı.

Yolda kalan yolculardan biri olan Buse Karakaya: "Saat 20.41'deki Denizli Basmane Treni, Çamlık İstasyonu'nda 22.15'e kadar yolcularını bekletti. Biz saat 22.15'e kadar bekledik ve eve geri döndük. Biletimizi iade edemedik ve yarın kullanamayacağımızı öğrendik. Birçok Adnan Menderes Havalimanı yolcusu trenden inip özel minibüs tuttular ve kaçırmamak için onunla gittiler" dedi.

Demiryolları yetkililerinin açıklama yapmamasının doğru olmadığını belirten Karakaya "Devlet demiryolları çalışanları vatandaşa hiçbir açıklama yapma gereğinde bulunmadı, bulunamadı. Birçok kişi yolda kaldı. Mağdur edildik" ifadelerini kullandı.

OTOBAN KAPANDI 30 KİLOMETRE KONVOY OLUŞTU

Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir programı nedeniyle geçişe kapatılan Aydın Otobanında Torbalı'dan Selçuk'a kadar araç konvoyu oluştuğu bildirildi.

Aydın Otobanı üzerinde Başbakan'ın konvoyu nedeniyle yolun kapatıldığını belirten vatandaşlar 45 dakikadır beklediklerini söyledi.  Başbakan Yıldırım'ın yaklaşık 100 araçlık koruma konvoyu nedeniyle yolun uzun süre kapatılmasına isyan eden vatandaşlar "Yolda kaldık. 30 kilometre araç kuyruğu var. Bir açılış yapılacak diye bu kadar eziyet çekmemizin bir anlamı yok "dedi.

Ayrıca Buca Kaynaklar'da da kapalı olan yol nedeniyle vatandaşların kornalı protesto yaptığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.