Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de‘otel zirvesi’: Davutoğlu'ndan teşkilatlara mesaj

İzmir’de‘otel zirvesi’: Davutoğlu'ndan teşkilatlara mesaj

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir’in Bergama ve Buca ilçelerinde yaptığı iki mitingin ardından Balçova’da konakladığı Wyndam Otel’de önemli bir zirve yaptı. İzmir’de‘otel zirvesi’: Davutoğlu'ndan teşkilatlara mesaj

  • Ege Postası
  • 24.10.2015 - 00:56
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Başbakan Davutoğlu üç kanalda ortak yayınlanacak 1 Kasım’a Doğru programı öncesi otelde İzmir milletvekilleri, milletvekilleri adayları ve il teşkilatı yöneticileriyle yemekte bir araya geldi. 
Başbakan’ın teşkilata İzmir ve seçim üzerine mesajlar verdiği öğrenildi. Davutoğlu’nun İzmir’in Anadolu’nun tüm mozaiklerini taşıyan bir özelliğe sahip olduğunu ve kente her geldiğinde bu dokuyu hissettiğini söylediği ifade edilirken, Başbakan’ın Buca ve Bergama mitingleri için de teşkilatı övdüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre Başbakan Davutoğlu iki mitingde teşkilatın güç ve dinamizminden çok memnun kaldı. Başbakan katılımı ve coşkuyu da beğendiğini söyledi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYIN
Toplantıda Davutoğlu’nun İzmir’e özel önem verdiğinin altını çizdi ve bu yönde 1 Kasım’da başarı beklentisini de “Burası ufuk şehir, ülke için çok önemli bir yer… Bu kez AK Parti oylarının Türkiye ortalamasının üzerine çıkmasını bekliyorum, üst seviye başarı temenni ediyorum” sözleriyle dile getirdi. Davutoğlu’nun İzmir için partinin Türkiye genelinde aldığı oy oranını hedef koyduğu öğrenildi. Başbakan’ın teşkilata 1 Kasım seçimleri öncesi son düzlükte gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadan çok yoğun tempoda çalışma uyarısında bulunduğu belirtildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.