Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Katmerciler Pakistan savunma fuarında

Katmerciler Pakistan savunma fuarında

Savunma ve güvenlik sektörüne yönelik yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Türk savunma sanayinin yeni gücü Katmerciler, 22-25 Kasım 2016 tarihleri arasında Pakistan’ın Karaçi kentinde dokuzuncusu düzenlenen IDEAS 2016 Uluslararası Savunma Fuarında yerini alıyor.

  • Ege Postası
  • 21.11.2016 - 10:50

Uluslararası ölçekli fuarda Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ve zırhlı araçlar öncelikli olmak üzere tüm savunma araçlarını tanıtacak Katmerciler, yakın zamanda katıldığı uluslararası Malezya ve Bakü fuarlarında da ilgi çekmişti.

IDEAS 2016 fuarında, TOMA’nın yanı sıra, geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen “3. High-Tech Port By MÜSİAD” fuarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle lansmanı yapılan zırhlı muharebe aracı HIZIR ile zırhlı personel taşıyıcı ailesinin ilk üyesi KHAN’ı sektörle paylaşacak Katmerciler, zırhlama sisteminde kompozit ve seramik bazlı yeni bir zırhlama teknolojisi olan NEFER zırh sistemini de tanıtacak.

Katmerciler’in IDEAS 2016 fuarında tanıtacağı ürün portföyü içerisinde ayrıca şu ürünler bulunuyor: Zırhlı ADR akaryakıt tankeri, koruma kalkanı, zırhlı damper, uzaktan kumandalı zırhlı paletli ekskavatör, zırhlı low bed treyler, zırhlı su tankeri, zırhlı kazıcı yükleyici iş makinesi.

1985 yılında kurulan Katmerciler, kendi Ar-Ge Merkezinde tasarlayıp geliştirdiği, NATO standartlarına uygun, balistik olarak güçlendirilmiş, 4x4 tekerlekli taktik zırhlı personel taşıyıcıları ve silahlı kuvvetlerin ve güvenlik güçlerinin farklı ihtiyaçlarına uygun ürün gamıyla savunma ve güvenlik sektörünün güçlü bir çözüm ortağı ve tedarikçisi olma yolunda. İhracat odaklı şirket, uluslararası savunma sektörünü hedef pazar olarak belirlemiş durumda.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.