Dolar 32,2408
%-0.01
Euro 34,7528
%0.22
Altın 2.400,760
%0.31
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan il yönetime disiplin sitemi!

Kaya'dan il yönetime disiplin sitemi!

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, hakkında disiplin dosyası hazırladığı Turgut Yalçın için il yönetiminin sıcak baktığı 'uzlaşı' formülüne tepki gösterdi. Kaya, CHP il yönetiminin 'uzlaşı' formülüne tepki gösterdi:

  • Ege Postası
  • 23.09.2016 - 11:16

EGE POSTASI - CHP'de 'disiplin' krizi yaşanıyor. İl yönetimi, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın ayağına basıp dirsek attığı iddiasıyla ihracı istenen Turgut Yalçın'ın disiplin dosyası için flaş bir karar aldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki ziyaretlerinde korumalığını yapan Yalçın'ın dosyası disiplin kuruluna sevk edilmedi.

İl yönetimi Yalçın ve Kaya'nın bir araya getirilip sorunun uzlaşı formülüyle aşılması yönünde adım atılması kararını aldı. İl Başkanı Asuman Ali Güven taraflarla ayrı ayrı görüşme yapma niyetinde olduğunu yönetime bildirdi.

KAYA: O ZAMAN HERKES İLÇE BAŞKANI DÖVSÜN 
Dosyanın disiplin kuruluna sevk edileceğini düşünürken, beklemediği bir gelişmeyle karşılaşan Kaya, il yönetiminin 'uzlaşı' formülüne tepki gösterdi.

Ege Postası'na konuşan Kaya, " Çözümün adresi bu formül değil. Çözümün adresi il disiplin kurulu...Ben bir ilçe başkanıyım. Bana fiziki ve sözlü bir saldırı oluyor. Tüzük gereği disiplin dosyası hazırlayıp yolluyorum. 'Kesin atacaksınız' da demiyorum. Düşmanca tavır içinde değilim ama uzlaştırma komisyonu altında bir şey kurulamaz. Tüzük gereği il disiplin kurulunu seçiyoruz. Karar verecek olan bu kurul. İl disiplin kurulu inceler ve bir karar verir. Böylesine bir dosya disiplin kuruluna yollanmayacaksa , bu kurulu kapatalım o zaman. O zaman herkes gelsin ilçe başkanını dövsün ilçe başkanına hakaret etsin" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.