Dolar 32,4776
%0.3
Euro 34,8203
%0.67
Altın 2.427,250
%1.98
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O isim adaylığını sosyal medyadan açıkladı

O isim adaylığını sosyal medyadan açıkladı

Henüz delege seçimlerini yapmayan CHP’de şimdiden başkanlık yarışı başladı.  Güzelbahçe'de Örgütlenme ve Örgüt yönetimden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Vural Gezer kendisine sosyal medya hesabından adaylığını açıkladı. Sosyal medyadan çiğ gibi destek geldi. Güzelbahçe'de yarış hızlı başladı

  • Ege Postası
  • 24.08.2017 - 17:28

EGEPOSTASI - CHP Güzelbahçe İlçe Başkan Yardımcısı Vural Gezer, delege seçimleri sonrası yapılacak ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı. Adaylığını, sosyal medyadaki hesabından ilan eden Gezer ”Yıllardır büyük bir gururla onurla taşıdığım parti üyeliğimde gençlik kolları yöneticiliği, gençlik kolları başkanlığı ve ilçe örgütten sorumlu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Şimdi CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığına adayım” dedi.

Gezer sözlerine söyle devam etti;  

“Durmaya, dinlenmeye hakkımız yok. Çünkü zaman yok, süre az! Toprağın ekim zamanını bilen çiftçi başkasına danışmaz. Bugüne kadar hep soruldu gençler nered? Görevden kaçmasınlar korkmasınlar diye. Şimdi biz gençler yüksek sesimizle haykırıyoruz biz buradayız. Görev almaya hazırız. Yıllardır büyük bir gururla onurla taşıdığım parti üyeliğimde gençlik kolları yönetimi, gençlik kolları başkanlığı ve ilçe örgütten sorumlu başkan yardımcılığı görevimden sonra CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığına adaylığımı tüm partililerine dostlarıma önce buradan duyurmak isterim. Hepimiz deryada bir damlayız, yan yana oldukça bir deryayız. Tüm dostlarımızın ve partililerimizin desteğini bekliyorum.”dedi.

UĞUR YELEKLİ'DEN DESTEK

Öte yandan adaylığını açıklayan Gezer’e CHP Güzelbahçe’nin ağır toplarından Uğur Yelekli'den kutlama ve destek mesajı geldi. Yelekli şunları yazdı: 

"Her şeyden önce medeni cesaretinden dolayı alkışı hak ediyorsun kardeşim. Gençlik kollarından gelip CHP’nin her kademesinde görev aldıktan sonra bu onurlu göreve kendini hazır hissetmen arkandan gelen gençlere de örnek olacak, onlar da cesaret bulacak, kendilerini artık sadece afiş asan, bayrak sallayan olarak görmeyecek. Mücadelen de kazanmak da var kaybetmek de ama benim bile genç sayıldığım CHP safları artık gerçek gençleri daha çok görecek ve bu beni daha çok da mutlu edecek başarılar dilerim sevgili kardeşim.” 

SOSYAL MEDYADAN  DESTEK YAĞDI

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.