Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te şehit annesinin talebi kabul edildi

Ödemiş'te şehit annesinin talebi kabul edildi

Ödemiş Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı 5 Haziran Pazartesi günü Gündem’de yer alan 4 madde ve 2 ek gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Ödemiş Meclisinde flaş karar

  • Ege Postası
  • 06.06.2017 - 09:15

Ödemiş Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olan toplantısı 5 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’da yapıldı. Gündemde yer alan 4 madde ile Gündüz Talu tarafından İnönü İlköğretim Okulu yanında bulunan evin bağışlama talebi ile İl Sağlık Müdürlüğü’nce belediyemize araç tahsis edilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Şehit yakınlarına duyarlıyız

Gündemin 4. Maddesinde yer alan şehit yakınının talebi görüşüldü. Talebe göre  Atatürk Mahallesi, Nuh Sokağın isminin Şehit Ali Yücel Öner Sokak ve İnönü Mahallesi Şehit Ali Yücel Öner Caddesi isminin Şehit Ömer HALİSDEMİR caddesi olarak değiştirilmesi konusunun İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne önerilmesi oy birliği ile kabul edildi. Başkan Mahmut Badem; “Şehit annemizin talebi son günlerde sosyal medya ve basında da yer aldı. Şehit annemizin talebini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu ile görüştüm. Kendisi de konuyla ilgileneceğini belirtti. Ödemiş Belediye Meclisi olarak şehit yakınlarımıza olan hassasiyetimizi gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.