Dolar 32,3509
%-0.03
Euro 34,8382
%0.13
Altın 2.388,920
%-0.33
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın TIR'ı İzmir'de

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın TIR'ı İzmir'de

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın orman ve su kullanımına yönelik farkındalık yaratmak için uygulamaya soktuğu mobil eğitim TIR’ının ilk durağı Konak Meydanı oldu.

  • Ege Postası
  • 29.12.2016 - 17:00

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve bakanlığa bağlı kuruluşların faaliyetlerinin tanıtımı, farkındalık oluşturma ve orman ile su kaynaklarının doğru kullanımının önemine vurgu yapılması için hazırlanan mobil eğitim tırı İzmir Konak Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Doğa Koruma Milli Parklar ve Meteoroloji il müdürlüklerinin de stantlarıyla katılım gösterdiği etkinliğin açılışına, Vali Yardımcısı Hüseyin İçten de katıldı.

Açılış töreninde konuşan Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, yeni yılın birlik ve beraberlik getirmesini dileyerek, “Bakanlığımız, faaliyetleri tanıtan mobil TIR'ını iki gün boyunca bizlere tahsis etti. Güzel İzmir’imize gerek Orman Bölge Müdürlüğü'müzün, gerekse Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Milli Parklar Müdürlüğümüzün çalışmalarını sunuyoruz. Her sene yapmış olduğumuz ücretsiz fidan dağıtımını bugün de bu etkinlikte gerçekleştireceğiz. Bunun bir anlamı var.

Yılın son günlerinde yeni yıl öncesi müdürlüğümüz olarak ‘ağaç keserek değil fidan dikerek yeni yıla girelim’ diyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.