Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suça sürüklenen çocuklara sıcak yardım

Suça sürüklenen çocuklara sıcak yardım

Özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara ve öğrencilere yönelik destek programlarıyla dikkat çeken Nevvar Salih İşgören Vakfı, Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile işbirliğiyle üşümemeleri için, suça sürüklenen çocuklar ile hükümlü çocuklarına 175'şer liralık giysi çeki verecek.

  • Ege Postası
  • 15.12.2016 - 11:36

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün talebini değerlendiren Nevvar Salih İşgören Vakfı ilk etapta 32 çocuğa yardım yapılması konusunda müdürlükle protokol imzaladı. Yardım protokolüne Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ile Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun imza koydu. Bu işbirliği sayesinde 32 suça sürüklenen çocuk ile hükümlü çocuğuna 175'şer liralık giysi çeki verilecek. Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli, Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın çalışmalarını yakından takip ettikleri belirterek, vakfa bu işbirliği nedeniyle teşekkür etti. 

Törende ayrıca İzmir'e kurulması planlanan Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi de gündeme geldi. Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun, "Vakıf olarak önceliğimiz daima ihtiyaç sahibi çocuklar oldu. Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile imzaladığımız protokolü de bu nedenle çok önemsiyoruz. Bu toplantıda ayrıca İzmir'e kurulması planlanan Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Nevvar Salih İşgören Vakfı olarak ihtiyaç sahipleri ve mağdurlara dokunmak bizim çok önemli" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.