Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Bayraklı Şehir Hastanesi açıklaması

Sürekli'den Bayraklı Şehir Hastanesi açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'in Bayraklı ilçesinde yapılacak olan şehir hastanesine ilişkin, "Bayraklı'da 2 bin 60 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz. Bir günde 71 bin kişinin giriş çıkış yapacağı 622 dönüm bir alan üzerine kuruldu" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2017 - 15:02

İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Selçuk Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışı için bir tören düzenlendi. Törene katılan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Selçuk'ta yapılması planlanan yeni hastane ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Burada hastane yaptırmak istemiyorlar, hastane yapılmasını engelliyorlar, ihaleye dava açtılar, imar planına dava açtılar ama ne olursa olsun bu hastane buraya yapılacak. Buradan söylüyorum kim engellerse engellesin bu hastane burada yapılacak" dedi.



"Bayraklı'da 2 bin 60 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz"

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bayraklı ilçesinde yapılacak hastaneye de değinerek, "Mersin'den sonra İzmir Bayraklı'da 2 bin 60 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz. Bir günde 71 bin kişinin giriş çıkış yapacağı 622 dönüm bir alan üzerine kuruldu. 300 dönüm de yeşil alan. Dakikada 7 ambulans giriş yapıyor. 54 ameliyathane, 247 yoğun bakım ünitesi, 6 tane ayrı hastaneden oluşuyor. Muazzam bir kampüs. 4 bin kişi istihdam edilecek. Bu projenin şehre kazandırdığına, sağlığa kazandırdığına bakın muazzam bir proje. İzmir ilk bakışta Türkiye'deki sağlık yatırımlarında biraz geride duruyordu, ama şu an itibariyle Türkiye ortalamasını yakalayacak şehir hastaneleri bitince Türkiye ortalamasını geçecek, bu bir gerçek. İzmirliye de feda olsun, hep helal olsun. İzmirliler daha fazlasını hak ediyor" şeklinde konuştu. 

Açılış törenine ayrıca, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, İzmir İli Güney Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, Selçuk Devlet Hastanesinde görevli doktor ve Sağlık personeli ile çok sayıda davetli katıldı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.