Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkmenköy Konağı'nın temeli atıldı

Türkmenköy Konağı'nın temeli atıldı

Vergi, ihracat ve yatırım rekortmeni Torbalı, şehircilik projelerinde de adından söz ettiriyor. Çok amaçlı Türkmenköy Konağının temel atma töreninde konuşan Başkan Görmez ”Yatırım rüzgârı dört koldan devam ediyor, belediye, merkezi hükümet, özel sektör ilçemizi bölgenin merkezi haline getiriyor”dedi

  • Ege Postası
  • 03.10.2016 - 17:15

Her hafta yeni temel atma törenine ve farklı açılışlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, göreve geldiklerinde 60 milyon TL olan bütçeyi, önce  130 milyon TL’ye şimdi ise 130 milyon TL’ye yükselttiklerini ancak bununda yetemeyeceğini, ek kaynaklar, projelerle asıl hedeflerinin 300 milyon  liralık bütçe olduğunu bunun çok önemli  bir kısmını, şehircilik yatırımlarında kullanacaklarını belirterek  ” Torbalı dört koldan yatırım alıyor, devletimiz, özel sektörümüz, Belediyemiz  ilçeyi şantiye alanına çevirmiş. İZBAN ulaşım ağı, Adnan Menderes Hava Alanı, çevre yolu ile ilçedeki yatırım, büyüme iklimi, yetişmiş insan gücü Torbalı’yı bir anda Ege’nin yıldızı yaptı. Belediye olarak biz de elimizi hızlı tutmak zorundayız. Bütün ekibim geceli gündüzlü çalışıyor.

Proje birimimiz, uygulama birimlerimiz onlarca projeyi birer birer hayata geçiriyor.  Her hafta bir açılış ya da temel atma törenimiz oluyor. Özel sektörümüz de aynı hızla ilerliyor. Bu yatırım, büyüme, kentleşme rüzgârıyla çevre il ve ilçeleri de motive ettiğimizi düşünüyorum. Torbalı pozitif bir ilçe farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı, birbirlerine her konuda yardımcı oldukları, tamamladıkları hoşgörü dolu bir ilçemiz” şeklinde konuştu.

ÇOK AMAÇLI  KÖY KONAĞI

Torbalı Belediyesi’nin “her köye bir meydan projesi” nin farklı versiyonu olan  “her mahalleye bir konak “ projesi çok amaçlı sosyal aktivite alanlarını içeriyor.  Köy konaklarında sahip oldukları alan durumuna göre, yazlık, kışlık düğün salonları, muhtarlık binası, farklı kurslar ile diğer sosyal, kültürel aktiviteler için alanlar bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.