Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uzaylılar yine Tire’yi seçti

Uzaylılar yine Tire’yi seçti

İlginç UFO deneyimleriyle gündeme gelen Tire'de yeni bir vaka gündeme geldi. 14 ay önce evinin balkonundan UFO görüntüleyen Tireli kadın ilkokul öğretmeninin karşısına yine UFO çıktı. Tire'de sıra dışı olay

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 12:06
İsminin açıklanmasını istemeyen 53 yaşındaki öğretmen, "İki uzay gemisinden biri, alçaldıktan sonra hızla uzaklaştı. O kadar alçaldı ki pencerelerini gördüm" diye konuştu.

Otomobiliyle eşini havalimanına bıraktıktan sonra dönüşe geçtiği sırada havada büyük bir ışık gördüğünü belirten öğretmen, Gani Çakır'ın deneyim yaşadığı yerde bu kez iki uzay gemisiyle birden karşılaştığını belirterek şunları söyledi:

"Gün ağarmaya başlamıştı. Bir tanesi alçalarak üzerimden geçti. Pencerelerini bile gördüm. Sonra üzerimden geçerek büyük bir hızla uzaklaştı. Olayın, Gani Çakır'ın deneyim yaşadığı yerde olması beni endişelendirdi" dedi. Tireli öğretmen, geçen yıl 8 Temmuz'da yaşadığı deneyimi ise şöyle dile getirmişti: "Uykum kaçtığı için balkonda kitap okumak istedim. Saat 02.30 civarında kuzeybatı yönünde bir UFO gördüm. Uçak olsaydı 1 saat boyunca havada asılı duramazdı."

TESADÜF OLAMAZ

2 yıl önce el feneriyle uzay gemisine selektör yapan, ardından da uzaylılar tarafından tehdit edildiği iddia eden Gani Çakır, "O zamanlar bana deli gözüyle bakmışlardı. Öğretmen hanımın, benim deneyim yaşadığım yerde UFO'larla karşılaşması tesadüf olamaz. Yetkililer bu konuyu araştırsın" dedi. (Yeni Asır)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.