Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adını taşıyan salonu inceledi

Adını taşıyan salonu inceledi

İzmir'e gelen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanvekili Fevzi Apaydın, İzmir Servisçiler Odası'na da ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.04.2017 - 15:34

İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası'nın çok amaçlı yeni hizmet binasını gezen Apaydın, oda başkanı Hasan Basri Bostancı'dan bilgi aldı. Adını taşıyan 'Fevzi Apaydın Eğitim Salonu'nda da incelemelerde bulunan TŞOF Başkanı, yeni binanın açılış töreninde de bulunmaktan memnunluk duyacağını söyledi.

Hasan Basri Bostancı'nın sektörde örnek işler yaptığına dikkat çeken TŞOF Başkanı Apaydın, 'Federasyon olarak sürekli istişare halinde olduğumuz İzmir Servisçiler Odası yönetiminin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bugüne kadar kurduğumuz sağlıklı diyaloğu önümüzdeki dönemde de sürdürecek, odanızın çalışmalarına Ankara'dan destek vermeye devam edeceğiz' dedi. Apaydın'a ziyaretinin anısına bir de plaket veren İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Hasan Basri Bostancı, TŞOF genel başkanına üyelerinin sorunları hakkında bilgi verdi. Servisçiler Odası üyelerinin sosyal sorumluluklar taşıdıklarını hatırlatan Bostancı, şunları söyledi:

"Biz can taşıyoruz. İşçi, memur, emekçi vatandaşlarımızı, geleceğimizin teminatı yavrularımızı taşıyoruz. Anne babalar evlatlarını okuldan sonra bizlere emanet ediyor. İşimizin getirdiği sorumluluğun bilinci içinde hareket ediyoruz. Üyelerimiz yıllarını bu mesleğe vermiş, servisçiliğin ince noktalarını, insan ve öğrenci psikolojisini iyi bilen şoförlerdir. Bizler de oda yöneticileri olarak üzerimize düşen ödevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Oda olarak düzenli olarak mesleki eğitim veriyor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla bağımlılık yaratan maddeler hakkında da üyelerimize seminerler düzenliyoruz. İzmir'deki kamu kurumlarıyla, Emniyet yetkilileri ile güzel diyaloglarımız, işbirliklerimiz var. Üyelerimizin ekmeği ile oynayan korsan araçlara geçit vermiyoruz. Jandarma ve emniyet ile yapılan denetimlere belediyelerin ilgili birim de destek vermesi ile sorunlar daha kısa sürede çözülecektir." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.