Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den CHP'ye geçmişti: İl ziyaretinde menfaat vurgusu

AK Parti'den CHP'ye geçmişti: İl ziyaretinde menfaat vurgusu

AK Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan Belediye Meclis Üyesi Ali Şenay, CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Meclis üyesi Şeref Balbay, İlçe Sekreteri ve Meclis Üyesi Ramazan Bulut ile birlikte gelen Şenay İl Başkanı Asuman Ali Güven ile görüştü. Şenay, Bu partiye geçtiğim için onur  ve mutluluk duyuyorum. Kendi irademle baskı olmadan menfaat talebim olmadan geçtim. " dedi. AK Parti'den CHP'ye geçmişti

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 15:40

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- İl Başkanı Güven, “Sayın Şenay AKP’den belediye meclis üyesiydi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ  ve Cemalettin bey ile birlikte partimize kaydını yaptılar. Ben zaten kutlamıştım bu olayı. Bugün bizi ziyaret etti. Hoşgeldin diyoruz” dedi.

Bayaraklı'nın güçlü bir örgüt olduğunu vurgulayan İl Başkanı Güven, “Ülkemiz açısından değerli şeyler bunlar. AKP’de sorumluluk taşıyan insanların yerel yönetimlerde, partimizde siyaset yapma kararı bizim için çok değerli. Bundan dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bayraklı’da güzel çalışmalar yapacağına da inanıyorum. Bayraklı bizim güçlü bir örgütümüz. Belediyesi, ilçesiyle Bayraklı’ya güzel katkıları olan bir yapı. İnşallah bu çalışmalar daha da başarılı bir şekilde güçlenerek kardeşimizin de desteğini alarak ileri noktalara taşınacağını düşünüyorum. Bayraklı‘nın gözde bir yer olacağını biliyorum. Bu sorumluluk içinde ilçe örgütümüzün davrandığını zaten görüyoruz. Bayraklı bırakın İzmir’i Türkiye’nin çok önemli bir kent merkezi olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Bu konuda Bayraklı İlçe örgütü ve Belediye Başkanı'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ali Şenay partiye gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi;

“Ben de bu partiye geçtiğim için onur  ve mutluluk duyuyorum. İnşallah Bayraklı’da daha çok faydalı olacağız. Daha çok insanımıza ulaşacağız. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bayraklı gelişen bir yer. Ben de bunu daha önce gördüğüm için kendi irademle baskı olmadan menfaat talebim olmadan geçtim. Mutluyum gururluyum teşekkür ediyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.