Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar'da Erten sessizliğini bozdu

AK Parti Karabağlar'da Erten sessizliğini bozdu

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten AK Parti’den istifa eden meclis üyelerine sert tepki gösterdi. Erten “O zaman meclis üyeliklerinden de istifa etsinler” diye tepkisini ortaya koydu. AK Parti Karabağlar'da Erten sessizliğini bozdu

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 11:50

EGEPOSTASI- Art arda gelen istifalarla sarsılan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten sessizliğini Egepostası’na bozdu.

Başkan Erten yaşananlarla ilgili sert açıklamalar yaptı.

İstifaları etik bulmadığını vurgulayan Başkan Erten, “AK Parti’den istifa ediyorsanız, o zaman meclis üyeliğinden de istifa etmeniz gerekiyor. Bu parti mensubiyeti ile alakalı bir şey” dedi. Birkaç ay arayla partiden istifa eden meclis üyeleri İsmail Taş ve Osman Çokcan’a seslenen Erten, “AK Parti’ye geliyorsanız, AK Parti felsefesini kabul ederek geleceksiniz. En ufak bir sallantı olduğunda bırakıp kaçmayacaksınız. Bu tarz arkadaşların partimizden ayrılması ile ilgi tarafımıza gelen bir eleştiri yok. Bu arkadaşların gidişinden sonra teşkilat içinde motivasyon üst seviyede. Zaten bu arkadaşlar ile ilgi teşkilat içinde farklı algı vardı. Gidişleriyle arkadaşları haklı çıkardılar.” Diye konuştu.

KENDİLERİ GELDİ KENDİLER GİTTİ

Erten, “Bu arkadaşlar AK Parti’ye gelirken tek başına geldiler giderken de tek başına gittiler. Onlarla giden kimse de yok. Eğer AK Parti düşüncelerini ve ideolojisini taşıyamayacaksan gelmeyeceksin. AK Parti bir dava partisidir, fedakarlık, özveri ister” dedi.

MUKAVEMET, SABIR VE SÜREKLİLİK GEREKİYOR

Erten sözlerine şöyle devam etti; “AK Parti’de bunun örnekleri çok. AK Parti’de vekilimiz Atilla Kaya Torbalı’da iki defa belediye başkan adayı oldu, seçim kaybetti, ilçe başkanlığı yaptı, ardından teşkilat başkanlığı görevini üstlendi. Zorlu süreçlerden geçti. Ve çalışmasının karşılığında partimiz de kendisine vekil olarak görev verdi. Sonra Yaşar Başkan’ı Belediye Başkanı yaptı.  Atilla Kaya böyle böyle Atilla Kaya oldu.  AK Parti’de mukavemet, sabır ve süreklilik gerekiyor. Ben bu arkadaşların kişiliklerine bir şey diyemem. Ama eğer AK Parti’den istifa edecekseniz, o zaman meclis üyeliğinden de istifa edeceksiniz. Ben bu durumu etik bulmuyorum.”

AK Parti’de şok istifa

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.