Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları'nda Girgin dönemi

AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları'nda Girgin dönemi

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında Mehtap Gülseven Girgin, başkanlık görevini düzenlenen törenle Serpil Duman'dan devraldı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2017 - 16:42

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında başkanlık devir-teslim töreni düzenlendi. Törene AK Parti Ödemiş İlçe eski Başkanı Serpil Duman, görevi devralacak yeni başkan Mehtap Gülseven Girgin, tanıtım ve medyadan sorumlu AK Parti Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Duraklı ve partililer katıldı. Serpil Duman yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar görevimizi en iyi şekilde yaparak partimize yeni kadın üyeler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bayrağı yeni başkanımız Mehtap Gülseven Girgin'e devredeceğim. Gingin'in AK Parti'nin bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum" dedi. 

Konuşmasının ardından Duman'a bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür edip çiçek veren Mehtap Gülseven Girgin ise "İki yıldır ilçe yönetim teşkilat başkan yardımcısı olarak AK Parti saflarında bulunmanın sevincini yaşarken bu kez de, genel merkezimiz tarafından kadın kolları başkanlığı gibi önemli bir görev verildi. Son derece mutluyum. Kadınların başaramayacakları iş olduğununa inanmıyorum. Bu bakımdan, Ödemişli kadınlar olarak hep birlikte ilçemizde AK Parti'yi istenilen yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Referandum kampanyası için ev ev dolaşarak partimize gerekli oyu temin edeceğiz. Kadınlar olarak buna kararlıyız" diye konuştu.

Törenin ardından Girgin, görevine başladı.

AK Parti İzmir'de 7 ilçenin başkanı belli oldu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.