Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan talimat verdi; Selçuk doğal gaza kavuşuyor

Başbakan talimat verdi; Selçuk doğal gaza kavuşuyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla, İzmir'in Selçuk ilçesinde doğal gaz çalışmaları start aldı.  O ilçeye doğal gaz geliyor

  • Ege Postası
  • 08.07.2017 - 11:38

Selçuk ilçesinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatının ardından, ilçeye doğal gaz getirilmesi için çalışmalar başladı. Doğal gaz borularının 23 kilometrelik bir hat üzerinde döşeneceği öğrenilirken, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve beraberindeki heyet çalışmaları yerinde inceledi. Kaya'ya, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata ve AK Parti ilçe Başkanı Sema Yeşilçimen de eşlik etti. 

Milletvekili Atilla Kaya, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın vermiş olduğu talimatla Selçuk ilçemizin de Selçuk’ta yaşayan hemşehrilerimizin de doğal gaza kavuşmasına ilişkin çok önemli bir adımı gerçekleştiriyoruz. Burada 23 kilometrelik hattın başlangıç noktasındayız. Sayın Başbakanımızın talimatıyla 2017 yılı içerisinde Selçuklu hemşehrilerimiz doğal gazı kullanacaklardır. Bu noktada bu ciddi çalışmanın burada başlangıç noktasında olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalar çok hızlı şekilde yürüyor. Selçuk’un nüfusu 250 bini aştığında bile buradaki hat ihtiyaçlarımızı karşılayacak düzeyde olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.