Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,280
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır'ın torun sevgisi

Bayır'ın torun sevgisi

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır önceki gün torunlarını bürosunda ağırladığı fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Her fırsatta torunlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Bayır torunlarının ziyaretinin kötü elektriğini aldığını söyledi. Bayır "Bütün mücadelem Cumhuriyet rejiminde yetişmiş çocuklar olabilmeleri için" dedi.  Bayır'ın torun sevgisi

  • Ege Postası
  • 25.08.2017 - 14:17

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - Sosyal medyada oldukça ilgi gören fotoğrafları değerlendiren İzmir Milletvekili Bayır "Dün torunlarım beni büroda ziyaret etti. Ara sıra bana gelip süpriz yapıyorlar. Özlediklerinde çıkıp geliyorlar. Bazen de eve geliyorlar tarımcılık oynuyoruz. Zeytin topluyoruz domates topluyoruz. Bazen iş yerime gelip bütün kötü elektriğimi alıyorlar. Kendi çocuklarımızı yetiştirirken yeterince olgunlaşmamışız. Evlat ceviz torun ceviz içi. Şimdi anlıyoruz kıymetini" dedi. 

Bayır siyaset yapma amacının bütün çocukların Cumhuriyet değerleri ışığında yetiştirilmesi ve gelecek kaygısının bu yönde olduğunu söyleyerek "Benim siyaset yapma amacımın ciddi bir bölümü onların geleceği ile ilgili duyduğum kaygı ile alakalı.  Cumhuriyet ve değerlerinin sistemli biçimde yok edildiği Bu ülkeye Cumhuriyet rejimi dışında farklı bir rejim getirmeye karşı mücadele veriyoruz. Cumhuriyet rejiminde laik bir ülkede Atatürk ilke ve inkilapları ışığında büyüsünler diye mücadele veriyoruz. Adalet yürüyüşünde o kadar yürüyoruz yorulmuyoruz. Bir Amaç uğruna. Amacımızın temeli sadece torunlarımız değil. Türkiye'de yaşayan bütün genç kuşaklar için.  Onların geleceği kararmasın diye bütün mesele bu" ifadelerini kullandı. 

"BURS DEVAM EDECEK"

Milletvekilliğinden kazandığı maaşı kız öğrencilere burs olarak veren Bayır bu yıl da Kırçiçekleri bursunun devam edeceğini belirterek "Bu yıl da burs işlemleri devam ediyor. 56 öğrencimiz vardı dokuz kızımız mezun oldu. Dokuz kızımızın yerine altmış kızımız  başvurdu. Bu öğrencileri beş kişilik kadın komisyonu değerlendirecek ve dokuz kişi seçecek. Burs vermeye devam edeceğiz. Ben maaşımın tamamını milletvekili olduğum sürece kız öğrencilere vermeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.