Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Devletin zirvesi İzmir'e geliyor

Devletin zirvesi İzmir'e geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın 23 Aralık Cuma günü İzmir'e açılış için geliyor. İlginç tesadüf: Kubilay'ı anma etkinliği var

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 15:54

EGE POSTASI - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım 23 Aralık Cuma günü İzmir'e gelecek. Erdoğan ve Yıldırım, Aliağa’da Kolin firması tarafından yapılan Türkiye’nin ilk LNG terminalini hizmete açacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 23 Aralık Cuma günü İzmir'e gelecek. Erdoğan ve Yıldırım, Aliağa'da Sıvılaştırılmış Doğalgaz (LNG) Depolama ve Gazlaştırma Terminali’ni hizmete açacak. Başbakan Yıldırım daha sonra Tire OSB’de 100 bin metrekarelik arsa üzerinde 80 milyon dolarlık yatırımla kurulan Sütaş Tire fabrikasını hizmete açacak. Günde yaklaşık bin ton sütün işleyecek tesis bin kişiye istihdam sağlayacak.

Erdoğan ve Yıldırım'ın 23 Aralık'ta İzmir'e gelecek olması ilginç bir durumu da ortaya çıkardı. Çünkü Menemen İlçesi’nde her yıl 23 Aralık’ta devrim şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ı anma törenleri yapılıyor.  

Geçtiğimiz yıllardaki törenlerde devletin zirvesinden gelen mesajlar okunurken alanda bulunanlardan yuhalama sesleri yükselmiş, "Hükümet istifa" sloganları atılmıştı.

Erdoğan ve Yıldırım taslak programa göre anma etkinliğine katılmayacak.

Öte yandan Kubilay'ı anma törenine katılmışlığı bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu yıl katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.