Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ve Kocaoğlu'ndan 22 dakikalık özel görüşme

Kılıçdaroğlu ve Kocaoğlu'ndan 22 dakikalık özel görüşme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlu Ayberk'in sünnet düğünü sonrası VIP araçta 22 dakikalık özel bir görüşme yaptı. Baş başa gerçekleşen görüşmede ne konuşulduğu parti tabanında merak uyandırdı. Bu konuda açıklama yapılmasa da Kocaoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'na İzmir raporu verdiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu ve Kocaoğlu'ndan 22 dakikalık özel görüşme

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 10:59

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Alaşehir'de yapılan Üzüm Mitingi sonrası İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlu Ayberk'in sünnet düğününe katılmak üzere İzmir'e geldi. Düğünde Purçu ve oğlunu yalnız bırakmayan Genel Başkan 21.40 uçağına yetişmek üzere salondan ayrılırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Genel Başkan Kılıçdroğlu'nun aracına yöneldi.

İzmir'e gelmesini fırsat bildiler! Genel Başkan'a ulaşma telaşı

Özel görüşme talep ettiği öğrenilen Başkan Kocaoğlu'nun önceden makam otomobiline alındığı görüldü. Kocaoğlu'nun ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bindiği araca Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven 'özel görüşme var' denilerek alınmadı. Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile Asuman Ali Güven'in Başkan Aziz Kocaoğlu'nun makam aracı ile hava alanına hareket ettikleri görüldü.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 22 dakika boyunca havaalanına kadar birlikte seyahat etti. İzmir ile ilgili özel bir görüşme olduğu kaydedilen bu süreçte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na İzmir ile ilgili bir çok bilgiyi ilk ağızdan vermek istediği, bu nedenle de özel görüşme talep ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.