Dolar 32,4525
%-0.1
Euro 34,7363
%-0.67
Altın 2.441,060
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mecliste vasiyetini açıkladı!

Mecliste vasiyetini açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı ilginç diyaloglara sahne oldu. Meclisteki muhalif çıkışlarıyla bilinen AK Parti'li Çağlar Haspolat flaş sözlerin altına imza atarak Bayraklı'yla ilgili vasiyetini açıkladı. Mecliste vasiyetini açıkladı!

  • Ege Postası
  • 24.11.2016 - 10:33

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşen meclis toplantısında Bayraklı'da uzun süredir tartışılan Altınyol altgeçidi bir kez daha gündeme taşındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında AK Parti'li Çağlar Haspolat ile Başkanvekili Sırrı Aydoğan arasında yaşanan ilginç Altınyol diyaloğu güne damgasını vurdu.

"VASİYETİM ALTINYOL"

Toplantıda söz alan AK Parti'li Çağlar Haspolat, Karabağlar Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden meclis üyesi Azad Fazla adına yaptığı ve önceki günlerde törenle hizmete açtığı park için teşekkürlerini ileterek kendi vasiyetini açıkladı. Haspolat, "Azad Fazla adına Karabağlar Belediyesi'nin yaptığı park için teşekkür ediyorum. Buradan ben de vasiyetimi açıklamak istiyorum. Eğer ben ölürsem adıma park yapmayın. Bayraklı Altınyol'u yerin altına alın. Adını da "Çağlar Haspolat Alt Geçidi" koyun. Bana yeter" diye konuştu.

AYDOĞAN: SEN ÖL, ÇARESİNE BAKARIZ!

Haspolat'ın sözleri mecliste kahkalara neden olurken Başkanvekili Aydoğan, " Biliyorum o proje senin projen. Sen öl, bakarız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.