Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 3 ilçede daha revizyon!

AK Parti İzmir'de 3 ilçede daha revizyon!

AK Parti İzmir'de İl Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi muhtemel referandum için 'hazır olun' mesajı verdi. Öte yandan Güzelbahçe, Dikili ve Buca ilçe teşkilatlarının istifası alındı. Delican, ilçe başkanlarını topladı 'hazır olun' mesajı verdi

  • Ege Postası
  • 22.11.2016 - 17:01

EGE POSTASI - AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, il başkanlığında teşkilatla bir araya geldi. Delican ve beraberindeki başkan yardımcıları ilçe başkanlarını dinledi. İlçelerdeki sorunlar masaya yatırırlırken  başkanlık sistemi ve anayasa değişikliği için gerçekleşmesi gündemde olan referandum konuşuldu.

Delican ve kurmayları ilçe başkanlarına "Her an seçim varmış gibi hazır olun. Sandık çevresinde ve sandıkta görev alacak isimler hazır olsun. Motivasyonunuzu yüksek tutun" mesajı verdi. 

3 İLÇE DE İSTİFA ALINDI

Öte yandan AK Parti'de revizyon devam ediyor.  Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, Güzelbahçe İlçe Başkanı Oğuz Tabaoğlu ve Dikili İlçe Başkanı Zafer Afyon ile birlikte yönetimlerinin istifaları alındı. Geçtiğimiz günlerde de Kiraz'da başkan ve yönetimin istifası alınmıştı. Dört ilçeye önümüzdeki günlerde başkan ve yönetim atanacak.

DELİCAN: İSTİFALARI ALDIK

Delican Ege Postası'na şu açıklamayı yaptı;

"Gayet verimli toplantı oldu. Muhtemel bir referanduma hepimiz hazırlanıyoruz. Sandıkla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Muhtemel referandum sonrası kongrelerimizi yapacağız. 3 ilçe başkanımızın (Buca, Güzelbahçe,Dikili)  istifasını istedik. İstifaları aldık.  İstifalarını aldığımız arkadaşlarımız parti içi çalışmalarını partili bilinciyle sürdürecekler. Oralarda yeni yönetimler oluşturacağız. AK Parti'de istifa mekanizması işleyen bir mekanizma. Bizde diğer partilerdeki gibi istifa sonrası gemileri yakma yok.Geçtiğimiz günlerde Kiraz'da istifa almıştık. Yenilememiz sürecek."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.