Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir alanda 'emek' verecek!

CHP Gaziemir alanda 'emek' verecek!

CHP Gaziemir'de Genel Merkez'in direktifiyle emek bürosu hayata geçirildi. İlçe başkanlığı emek bürosu bünyesi içine sandık çevresi örgütlenmesini de (sokak örgütlenmesi)  ekledi. CHP Gaziemir vatandaşa dokunuyor

  • Ege Postası
  • 22.11.2016 - 16:57

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, Genel Merkez'in direktifiyle işçi, emekli, engelli, akademisyen, sendika, STK ve öğrenci komisyonlardan oluşan 'Emek Bürosu'nu hayata geçirdi. Gaziemir İlçe Başkanlığı farklı bir uygulamayı da gerçekleştirdi. İlçe başkanlığı emek bürosu bünyesi içine sandık çevresi örgütlenmesini (sokak örgütlenmesi)  ekledi. Bu çerçevede sandık çevresi sorumluları emek bürosu bünyesinde yer alacak, alanda koordineli şekilde çalışılacak. 

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, "Emek bürosunda görev alacak üyelerimizin 'Sokak örgütlenmesi' adına yaptığımız detaylı çalışma ile koordineli olarak çalıştığında verimin artacağını düşündüğümüzden böyle bir çalışma yaptık" dedi. Yeni kurulan emek bürosunun da toplantıların startını vereceğini ve komisyonların her an seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğini söyleyen Tekin, "sandık çevresi sorumlularımız da yapmış olduğu iyilik projeleriyle seçmenin evine girmeye, eksiklerini gidermeye, iletişim kurmaya, dokunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.