Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O isme genel merkez görevi

O isme genel merkez görevi

AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran, Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Danışma Kurulu Üyeliğine atandı.  İzmir teşkilatının sevilen yüzü

  • Ege Postası
  • 24.08.2017 - 10:54

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI -  AK Parti İzmir Teşkilatı'nın sevilen yüzü İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran, Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Görevini sosyal medyadan duyuran Baran her kademede çalışmalar yürüttüğünü belirterek, "Teşkilatlarının her kademesinde görev almaktan onur duyduğum partimde, Karşıyaka İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak göreve başladığım günden beri büyük bir özveriyle çalışıyoruz. AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığını uzun zamandır yürütüyorum. Acı tatlı günler geçirdik, çok çalıştık, çok yorulduk. Bu özel görevi nasip eden Rabbime hamdolsun... Şimdi yükümüz ağırlaştı, sorumluluğumuz arttı, yeni görev yerimiz İzmir'deki görevimizi bırakmamamız şartıyla, Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Danışma Kurulu Üyeliğimiz tarafımıza Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık Hanımefendi tarafından tebliğ edildi. Bundan böyle haftanın belirli günleri Ankara'da olacağımı siz değerli dostlarımla paylaşmak istiyorum. Her zamankinden daha fazla dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var. İnşallah alnımızın akıyla çok çalışarak Türkiye geneli engelli kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Allah ya ve yardımcımız olsun" dedi. 

"KALICI PROJELER ÜRETECEĞİM"

Göreviyle ilgili çok sayıda partiliden destek mesajları alan Baran, Egepostası'na yaptığı açıklamada, Engellilerin temel özgürlüklerinin sağlanması için çalışmalarına Genel Merkez'de devam edeceğini belirterek "İlk olarak 81 il teşkilatımızı ziyaret ederek, İl Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanlarımızı ziyaret ederek başlamayı planlıyorum. Ayrıca istihdam ve eğitim konusunda yoğun bir çalışma yaparak engelli vatandaşlarımıza kalıcı çözümler bulma konusunda ciddi projeler yapacağım" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.