Dolar 32,4210
%-0.2
Euro 34,7472
%-0.64
Altın 2.441,820
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'na Azeri dernekten dostluk ödülü

Selvitopu'na Azeri dernekten dostluk ödülü

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği tarafından her yıl düzenlenen Azerbaycan Dostu Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Selvitopu'na ödülü Dernek Başkanı Dr. Asıf Kurban ve yönetim kurulu tarafından verildi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2017 - 10:34

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği Başkanı ve Dünya Azerbaycanlıları Kongresi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Asıf Kurban ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği Başkan Yardımcısı Cavit Aliyev, Kadın Kolları Başkanı Tara Karaman ve yönetim kurulu üyesi Kenan Kerimli de katıldı.

Azerbaycan'ı ve halkını unutmadı

Dernek olarak her yıl Azerbaycan ve halkı için çalışmalarda bulunan kişilere bu ödülü verdiklerini belirten Kurban, Başkan Selvitopu'nun da dernek tarafından ödüle layık görülen 4 kişiden biri olduğunu söyledi. Karabağlar ilçesinde açılmış olan Hocalı Parkı için teşekkürlerini sunan Kurban, Başkan Selvitopu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Oradaki acı bizim acımızdır

Dernek tarafından kendisine verilen ödülden onur duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, öncelikle insanların insanca ve kardeşçe yaşamasını savunduklarını ifade etti. Hocalı Katliamı'nda yaşananların unutulmaması adına Karabağlar'da bir park yaptıklarını hatırlatan Başkan Selvitopu, "Orada bir acı yaşandıysa bu bizimde acımız. Biz bunları sahiplenmezsek, kim sahiplenece? Bu, bizim toplumumuzun yaşadığı çok üzücü olaylardandır. Diğer ülkeler en basit sorunu çok abartarak karşımıza getirebiliyorlar, biz yaşanmış bir olayı, çekilen acıları unutmamamız lazım. En azından gelecek için unutmamamız lazım. Yoksa insanlara kin gütmek amacıyla değil. Biz kardeşliği savunuyoruz, insanların insanca yaşamasını savunuyoruz." dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.