Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tek delegeliğe üç aday

Tek delegeliğe üç aday

CHP delege seçimlerinde 4. haftada en ilginç sandık Karabağlar'ın Cennetçeşme Mahallesi'nde kuruldu.Yapılan seçimde Bülent Çağlı ve Dönem Pasdemir yarıştı. Yarışı Dönem Pasdemir kazanarak delege olmayı başardı. Tek delegeliğe üç aday

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 11:08

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI – CHP Karabağlar İlçesi Cennetçeşme Mahallesi'nde partinin 1 delegenin çıkacağı sandığına üç isim aday oldu. Seçime dakikalar kala, eski muhtar Dağıstan Okulmuş çekildi. İki adayın yarıştığı mahallede üye sayısı ise 61. Tüm üyelerin oy kullanması halinde eşitliği bir tek oyun bozabileceği sandık başında, heyecanlı bir hava hakim yaşandı.

Adayların parti profillerinin yüksek olduğunu belirten mahalle sakinleri sandıkta yarışan, eski mahalle muhtarı Dağıstan Okulmuş son anda çekildi. Bülent Çağlı ve Dönem Pasdemir yarıştı. 

KADIN ADAY ÇALIŞTI

Daha önce partide ilçe yönetim kurulu üyeliği yapan tek kadın aday Dönem Pasdemir'in de mahallede yoğun çalışma yaptığı ve üyelerle görüştüğü ifade edildi. Tek delegenin çıkacağı mahallede sandıktan bayan aday Dönem Pasdemir 27 oy alarak kazandı.   

Dönem Pasdemir                                                               Dağıstan Okulmuş

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.