Dolar 32,4357
%-0.16
Euro 34,7387
%-0.67
Altın 2.441,490
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuna: 'İlk 4 hafta kiminle karşılaştığımızın önemi yok'

Tuna: 'İlk 4 hafta kiminle karşılaştığımızın önemi yok'

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, lige Fenerbahçe maçı ile başlayacaklarını hatırlatarak, "Transferlerin ve takım oluşturma çalışmalarının devam ettiği ligin ilk 4 haftalık geçiş sürecinde kiminle karşılaştığımızın pek önemi yok" dedi. Öte yandan Göztepe, Ghilas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe'de teknik direktör Tuna gündemi değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 16:45

Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki ilk etap çalışmalarını tamamlayıp cuma günü başlayacak Avusturya kampı öncesi izne çıkarken teknik direktör Tamer Tuna, iyi yolda olduklarını söyledi.

Beşiktaş'taki antrenörlük görevinden ayrılıp sarı kırmızılı ekibin direksiyonuna geçen ve Süper Lig'de ilk kez teknik direktörlük yapmaya hazırlanan Tamer Tuna, "Antrenmanlara başladığımız 3 Temmuz'dan bu yana iyi bir ilk aşama geçirdik. Oyuncularımızın potansiyellerini görme adına verimli bir süreç oldu. Bu süreçte aramıza yeni oyuncular da geldi. Onlarla birlikte bir pekişme sağlandı" dedi.

Tamer Tuna, yaz tatilinde iki kasığından ameliyat geçirdikten sonra sakatlığı nükseden Hakan Barış ve tendonunda sorun olan Emre Can'ın Avusturya kampına katılamayacaklarını söyledi.

Fikstürde ilk hafta Fenerbahçe'yle karşılaşacak olmalarının avantaj veya dezavantaj yaratıp yaratmayacağına değinen Tamer Tuna, şunları söyledi:

"Benim adıma transferlerin ve takım oluşturma çalışmalarının devam edeceği ligin ilk 4 haftalık geçiş sürecinde kiminle karşılaştığımızın pek önemi yok. Tüm takımlar pekişme sürecinde olacaklar ama bizim bu süreci de iyi geçireceğimizi ve iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Hem transferler, hem de takımın oluşumu açısından bir süreç içerisindeyiz. Biz burada geçici süreçler üretmek için bulunmuyoruz, iyi oyunculardan oluşan kalıcı bir takım peşindeyiz. Takımı oluştururken lige ve oyun anlayışımıza uyum sağlayacak isimler üzerinde duruyoruz, kimsenin bu konuda bir endişesi olmasın."

CEZA ÜZDÜ

Tamer Tuna, 1'inci Lig play off finali sonrası aldığı ceza nedeniyle Süper Lig'de Fenerbahçe ve Trabzonspor'la oynayacağı ilk 2 iç saha maçında taraftarından yoksun kalacak olmalarının kendilerini üzdüğünü vurgularken şunları söyledi:

"Taraftarımızı yanımızda hissedeceğiz ama biri deplasmanda ilk 3 maç tribündeki yerlerini alamayacaklar. Umarım sezon içinde yeniden böyle bir ayrılık yaşamayız. Bizi en fazla harekete geçirebilecek faktörün onlar olduğunun farkındayız. Biz fiziksel olarak da zihinsel olarak da iyi çalışıyoruz, hazırlıklarımızın sonunda taraftarlarımızın takımlarını en iyi şekilde bulacaklarından şüpheleri olmasın."

Ghilas'tan 3 yıllık imza

Göztepe, son olarak Gaziantepspor forması giyen Nabil Ghilas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, son olarak Gaziantepspor forması giyen Nabil Ghilas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

2013-2014 sezonunda transfer olduğu Porto'da Portekiz Ligi, Portekiz Lig Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 35 maçta forma giyen Cezayirli oyuncu, 2014-2015 sezonunda kiralandığı La Liga ekiplerinden Cordoba'da 28 maçta görev alırken 7 gol atma başarısı gösterdi. 2015-2016 sezonunu ise bir diğer La Liga ekibi Levante'de kiralık olarak geçiren Ghilas, geçtiğimiz sezon başında Gaziantepspor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başlarken 29 maçta görev aldı ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı. (DHA/İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.