Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğurlu: Kimse destursuz Kemalpaşa'ya giremez

Uğurlu: Kimse destursuz Kemalpaşa'ya giremez

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Yörük Şenliği'nde yaşanan nohutlu pilav kriziyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Uğurlu, bundan sonra kimsenin destursuz Kemalpaşa'ya giremeyeceğini söyledi. Başkan Uğurlu'dan nohutlu pilav krizi açıklaması:

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 14:35

EGEPOSTASI - Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Yörük Şenliği'nde yaşanan nohutlu pilav kriziyle ilgili açıklama yaptı. CHP'li Belediyeler'in böyle gerginlik stratejisi üretmekten vazgeçmesi gerektiğini söyleyen AK Partili Başkan Uğurlu, "Bir belediye bir başka belediyenin sınırlarına giriyorsa desturla yapması lazım kardeşim, ne olursa olsun. Bizim bakış açımız budur.  Bundan sonra festivallerimizde, Kemalpaşa'nın yükselişinin, Kemalpaşa Belediyesi'nin başarısının gölgelenmesine izin müsade etmeyeceğiz. Bundan sonra kimse destursuz Kemalpaşa'ya giremez" dedi.

Kemalpaşa İlçesi'nde hafta sonu düzenlenen Yörük Şenliği'nde Konak Belediyesi'nin nohutlu pilav dağıtan ikram aracını gören Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, ikramın durdurulmasını istedi. Ancak CHP İlçe Başkanlığı ikramı durdurmayınca kriz yaşandı. Uğurlu ile tartışan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, töreni terk etti. 

Başkan Uğurlu, yaşananları Egepostası'na değerlendirdi, şu ifadeleri kullandı: 

"Kemalpaşa Belediyesi’nin organizasyonunu yaptığı, ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe tavuk pilav göndermek iş değil. Biz yörüklerimizle birlikte bu etkinliğin dördüncüsünü gerçekleştirdik. Konaklamadan 600 kişilik yemek ihtiyacına, ulaşımdan sanatçılarına ve tanıtım afişlerine kadar her şeyinde Kemalpaşa Belediyesi’nin imzası var. 

PİLAV KAZANININ BAŞINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK 

Bu konuyu asıl siyasallaştıranlar kendileridir. Siyaset yapmadıklarını ifade edenler yörük şenliği gerçekleştirilirken yol kenarında pilav kazanının başında fotoğraf verdiler. Ben CHP İlçe Başkanı Ulviye Üreten hanımefendiye de nezaket sınırları içinde gerekeni söyledim.

BİZİM HİÇBİR ŞEYE İHTİYACIMIZ YOKKEN

O da bana ‘Bunlar misafir. Kalsınlar, ikramları dağıtsınlar’ dedi. Bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yokken Konak ve Karşıyaka belediyelerinden ikram araçlarını çağırmışlar. Şimdi ben senin evine gelsem ve orada birilerini çağırıp yemek versem uygun olur m? Buranın şehriemini ve belediye başkanı benim. Buna izin vermem. Meseleyi siyasallaştırıp konuyu tartışmalı hale getiren de Ulviye Hanım’dır.”

 

Kemalpaşa’da nohutlu pilav krizi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.