Dolar 34,1871
%-0.1
Euro 37,5292
%0.14
Altın 2.891,080
%0.75
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup” turnuvası sona erdi

"50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup” turnuvası sona erdi

28-29 Eylül tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen “50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup” turnuvası sona erdi.Muğla'nın Ortakent - Yahşi beldesindeki Golf ve Tenis Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya; Koç Holding Onursal Başkanı...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 01:51
28-29 Eylül tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen “50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup” turnuvası sona erdi.

Muğla'nın Ortakent - Yahşi beldesindeki Golf ve Tenis Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya; Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, Otokar ortaklarından Halil Ünver, Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç ve birçok davetli katıldı.

Turnuvada erkekler iki, bayanlar ise bir kategoride mücadele etti. 50 oyuncunun yer aldığı turnuvada, gross kategori birincileri ile pin’e en yakın vuruş ve en uzun vuruş yapan oyunculara ödülleri verildi. Kazanan oyuncular ödüllerini Kudret Önen, Halil Ünver, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un elinden aldı.
Turnuva birincisi Fikret Ünlü'ye ise ödülünü Rahmi Koç verdi.

Ödül töreni sonrası kısa bir konuşma yapan Koç, turnuvanın çok güzel geçtiğini belirtti. Koç, “Bugün hava çok güzeldi. Golf oynadık. Allah bugün burada rızkımızı verdi yiyoruz içiyoruz. Kazananları da tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar geliriz.”dedi.

Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç ise, Otokar’ın kurucusu merhum İzzet Ünver’in Bodrumlu olması sebebiyle turnuvayı Bodrum’da düzenlediklerini söyledi. Bodrum’un golf alanında da yaz ve kış turizminin önemli bir merkezi olmasını dileyen Görgüç, turnuvaya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.