Dolar 34,2591
%0.27
Euro 37,4902
%-0.09
Altın 2.896,550
%0.25
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Galibiyet için çalıştık ancak sonuca ulaşamadık'

"Galibiyet için çalıştık ancak sonuca ulaşamadık"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor sahasında ağırladığı Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı. Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, "Galip gelmek için arzumuz olmasına rağmen bunu sonuca yansıtamadık." dedi.Albay, karşılaşmanın ardından...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 22:20
PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor sahasında ağırladığı Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı. Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, "Galip gelmek için arzumuz olmasına rağmen bunu sonuca yansıtamadık." dedi.

Albay, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, Adanaspor takımının istediği 3 puanı alamadığını, bunun üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Bu maçın telafisi için ileri ki haftalarda puanlara ulaşacak futbolu ve puanları bulmak gerektiğine dikkat çeken Albay, "İstediğimiz şekilde haftayı kapatamadık. Yediğimiz gol talihsiz bir goldü. Pozisyonu uzaklaştırmamız gerekiyordu. Son 8 dakikada yenilen bir gol galibiyetinizi engelliyor. Galip gelmek için arzumuz olmasına rağmen bunu sonuca yansıtamadık. Arkaşlarımız mücadele açısından çalıştılar. Ama ileride daha iyi olacaktır diye düşünüyorum." ifadelerinde bulundu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise Adana'da takım olarak iyi futbol oynadıklarını bildirdi. Daha önce oynadıkları maçlarda iyi futbolun karşılığını alamadıklarını anlatan Ceviz, "Çok basit ve şanssız goller yemiştik. Bugün hatalarımızı daha aza indirdik. Özellikle maçın tamamında iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi futbol ve puandan dolayı futbolcularımı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Adanaspor'un son 3 maçında 7 puan alarak iyi bir hava yakaladığını hatırlatan Ceviz şunları söyledi, "Toparlanan ve çıkışa geçen bir takımdı. Maç centilmence ve güzel geçti. Bir puan bizim için büyük bir moral oldu. Bu ligin yenisiyiz. Bizim amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.