Dolar 34,2591
%0.27
Euro 37,4902
%-0.09
Altın 2.896,550
%0.25
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ertuğrul Sağlam: Üst sıralarda yer alma adına önemli maçı kazandık

Ertuğrul Sağlam: Üst sıralarda yer alma adına önemli maçı kazandık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin üst sıralarında yer alma adına önemli bir karşılaşma olan Kasımpaşa maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 21:41
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin üst sıralarında yer alma adına önemli bir karşılaşma olan Kasımpaşa maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan başarılı teknik adam, bugünkü maçın takımı adına bir yön belirleme maçı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu maçın sonucuna göre takımımızın durumu belli olacaktı. Beşiktaş maçı öncesi moral ve motivasyon artması için bunu iyi değerlendirmek gerekiyordu. Yukarıların takımı olmak için kazanmamız gerekiyordu. Bu maçın sonucu Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmanın yolunu açacaktı. Oyuna hakim olan bizdik. Bugünkü oyundan keyif aldım. Takım olarak her hafta daha iyi futbol ortaya koyarak ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Ligin üst sıralarında olmak istiyorsak Beşiktaş maçında da bunu yapabiliriz."

Basın toplantısına katılan futbolculardan Tarık Çamdalı, iyi performas gösterip üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Genç oyuncu, "Hocam bana güvendi ve forma vermeye başladı. Ben de iyi performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. İnşallah sakatlık olmaz. Böyle devam ederim." dedi.

Basın toplantısında yer alan başka bir futbolcu Erkut da "İyi bir çıkış yakaadık. Bu çıkışı Beşiktaş maçında da sürdürmek istiyoruz. İki tane gol atıp üç puanı aldık. Mutluyuz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.