Dolar 34,2740
%0.09
Euro 37,6596
%0.16
Altın 2.918,470
%0.3
Bist-100 9.045,00
%0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Binbir surat'ın girmediği kılık kalmamış

'Binbir surat'ın girmediği kılık kalmamış

İZMİR'de kendisini işadamı, bankacı yada savcı diye tanıttığı kuyumcuların güvenini kazanıp, yüklü miktarda altın takı alarak dolandırdığı ileri sürülen binbir surat ismiyle tanınan S.F., polisin operasyonuyla yakalandı.

  • Ege Postası
  • 09.01.2013 - 15:21

İZMİR - Kentin çeşiti semtlerindeki kuyumcular, bir kişi tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek  şikayetci oldu. Bunun üzerine polis, çalışma başlattı. Alsancak semti Plevne Caddesi'nde de aynı yöntemle bir kişinin kuyumcudan 15 Ata altını, 8 yarım altın alıp, dolandırmasının ardından çalışmalar, kuyumcuları dolandıranın aynı ikişi olabileceği üzerinde yoğunlaştı.

GÖRÜNTÜLERDEN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

İşyerinin güvenlik kemarası kayıtlarından eşkali belirlenen kişinin, üç ay içerisinde 25 kişiyi aynı yöntemlerle dolandırdığı ortaya çıktı. Ekipler, bu kişinin 48 yaşındaki S.F. olduğunu tespit ettikten sonra aramaya başladı. S.F., Basmane semtinde gittiği hastanede polisin operasyonuyla yakalandı. 

Çevresinde 'binbir surat' olarak da tanınan S.F.'nin, kendisini bankacı, işadamı ve yada savcı olarak tanıttığı kuyumculardan yüklü miktarda altın alışverişi yaptığı, güvenlerini kazandığı, parayı bankadan çekip vereceğini söyleyip oyaladıktan sonra, bir fırsatını bulup izini kaybettirdiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürerken S.F.'nin 25 ayrı dolandırıcılık suçunun adliyeye sevk edileceği belirtildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.