Dolar 34,2740
%0.09
Euro 37,6596
%0.16
Altın 2.918,470
%0.3
Bist-100 9.045,00
%0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Damadını öldüren kayınpedere 13 yıl 4 ay ceza

Damadını öldüren kayınpedere 13 yıl 4 ay ceza

İZMİR’in Menderes İlçesi’nde Ali Deveci, kavga ettiği kızı Funda Kalaycı ile barışmak için evine gelip konuşmak isteyen damadı Hasan Kalaycı’yı, tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne neden olmaktan 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Ege Postası
  • 09.01.2013 - 12:55
İZMİR - Olay, geçen 30 Haziran cumartesi günü saat 21.30'da Menderes’teki 504 sokak 2 numaradaki evde meydana geldi. Maden firmasında çalışan 27 yaşındaki Hasan Kalaycı, olay tarihinden bir yıl önce büyük bir aşkla bağlandığı Funda Kalaycı’yı ailesinin ilişkilerine karşı çıkması üzerine, kaçırarak evlendi. Çift arasında mutlu başlayan evlilik, iddiaya göre ailelerin sık sık kendilerine müdahale etmesiyle, yerini tartışmaya bıraktı. Olay günü de Hasan Kalaycı, yine tartıştığı eşi Funda Kalaycı’yı kayınpederi Ali Deveci'nin evine bıraktı.

Ancak bir süre sonra eşiyle barışmak isteyen Hasan Kalaycı, bir kez daha kayınpederinin evine gitti. Eşi Funda Kalaycı'ya seslenerek barışmak istediğini söyleyen Hasan Kalaycı, kendisine engel olmaya çalışan kayınpederi Ali Deveci ile tartıştı. Tartışma sırasında da Ali Deveci, damadı Kalaycı’yı karnından, kalbinden ve kasığından bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan Hasan Kalaycı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Hasan Kalaycı, 18 gün süren yaşam mücadelesinin ardından, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Kavganın ardından gözaltına alınan ve damadının kızını kaçırarak evlendiğini, ona kötü davrandığını, olay sırasında da alkollü olarak evine geldiğini ileri süren Ali Deveci, önce savcının talimatıyla karakoldan serbest bırakıldı. Ancak damadının hayatını kaybetmesi üzerine ise, ikinci kez gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

13 YIL 4 AY CEZA ALDI

Tutuklu yargılanan kayınpeder Ali Deveci için, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yaklaşık 1,5 yıl süren yargılama sonrasında da dava sonuçlandı. Ali Deveci, tahrik indirimlerinden de yararlandıktan sonra 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hasan Kalaycı’nın annesi Fadime Kalaycı ise, az bulduğu cezaya isyan etti. Oğlunun katili olan dünürüne karşı kararı temyiz ettiğini ve hukuk mücadelesine devam edeceğini dile getirdi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.