Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Bütün çocuklar el ele'

'Bütün çocuklar el ele'

AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, “Bütün Çocuklar El Ele” projesi kapsamında Konak ilçesinde yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarını bir araya getirerek eğlence merkezine götürdü. Çocuklar gün boyu gönüllerince eğlendiler.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 10:57
İZMİR- AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, aynı semtte oturan çocukları kaynaştırmak, arkadaşlık ve paylaşma becerilerini artırmak amacıyla “Bütün Çocuklar El Ele” projesini başlattı. Gençler ilk olarak Konak İlçesi, Eşrefpaşa, Çimentepe, Ballıkuyu ve Kadifekale mahallelerinde oturan 9 yaş ve altı 30 çocuğu buluşturdu.
Daha önce hiç eğlence merkezine gitmeyen çocukları tespit eden, AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları, ailelerden izin alarak çocukları eğlence merkezine götürdü. Gönüllerince eğlenen çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan gençler, unutamayacakları bir günün ardından çocukları ailelerine teslim etti.
Projenin mimarı olan AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Aycan Bal, “Bütün çocukların unutamadığı anıları vardı. Bundan yola çıkarak “Bütün Çocuklar El Ele” projesini başlattık. Bu proje kapsamında amacımız çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek, oyun çağlarında onları mahrum bırakmamak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.