Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Büyükşehir'de kimse işten çıkarılmayacak'

'Büyükşehir'de kimse işten çıkarılmayacak'

AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Çakar, "Belediye yönetimi ve sendikalar çalışanlara baskı yapıyor. Şirketleri kapatıp işçileri çıkaracağımız iddiaları asılsız" dedi

  • Ege Postası
  • 03.12.2013 - 10:21
İZMİR- Yeni Asır gazetesi'nden Engin Tatlıbal'ın haberine göre İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yusuf Kenan Çakar, seçim öncesinde Büyükşehir yöneticilerinin ve sendikacıların belediye işçilerine "AK Parti Büyükşehir'i kazanırsa şirketleri kapatacak, sizi de işten çıkaracak" dilerek baskı yaptığını ve oylarını çalmaya çalıştığını söyledi. Bu sözlerin kesinlikle yalan olduğunu vurgulayan Çakar, "AK Parti Büyükşehir'i kazandığında görevini yapan tek bir işçimiz dahi işten çıkarılmayacak" dedi.

'Her seçim döneminde'
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Başkanvekili Yusuf Kenan Çakar, Büyükşehir Belediyesi üst yönetiminin ve sendikaların, belediye şirketlerinde çalışan işçilere ve memurlara AK Parti'nin kazanmasıyla işlerini kaybedecekleri şeklindeki sözlerle baskılarını artırdığını ifade ederek şunları söyledi:
"Her seçim dönemi yaklaşırken İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde sendikacılar ve Büyükşehir üst yönetimi, işçileri korkutmak için 'AK Parti Büyükşehir'i kazanırsa şirketleri kapatacak, sizi de işten çıkaracak' diye bir yalanı yaymaya çalışıyorlar. Ben buradan tüm şirket çalışanı işçilerimize, hatta şirket dışı olarak belediyede çalışan memur ve kadrolu işçilere seslenmek istiyorum. AK Parti Büyükşehir'i kazandığında tek bir şirket bile kapanmayacak. Görevini yapan tek bir işçimiz dahi işten çıkarılmayacak. Hiçbir memurumuz, kadrolu işçimiz ve şirket işçimiz, siyasi görüşünden ötürü itilip kakılmayacak, iş akdi feshedilmeyecek."

'Asla inanmayın'
Büyükşehiri kazandıklarında şirketlerin sayısını artıracaklarını ifade eden Çakar, "Bilakis çalışan sayısını da artıracağız. Şirket işçisi kardeşlerimiz, belediyede çalışan personelimiz bundan emin olsunlar ve rahat olsunlar. Bizim hiçkimsenin siyasi görüşüyle işimiz yok. Biz işini yapan her arkadaşımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bunu defalarca söylüyoruz ama sendikacılar, işçilerimizi endişeye sevk ederek oylarını çalabilmek için bu şekilde baskı yapıyorlar. Yalanlarla işçilerimizin içinde bir tedirginliğe sebep oluyorlar. İşçilerimiz buna asla inanmasınlar" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.