
Atilla, engellilerin sortunlarını dinledi
Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,engellerin sorunlarını dinledi.”3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER” günü nedeniyle Bayraklı’da yaşayan engelli aileleriyle kahvaltıda biraraya gelen Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, engellilerin yaşadıklarını sorunları dinledi. Engellilerin senede bir veya birkaç gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyleyen Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila”Hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız.Onun için engellileri küçümsüyen değil,kucaklayan projeler geliştireceğiz”dedi.
- Ege Postası
- 02.12.2013 - 13:24
Toplantıya katılan Ak Parti Bayraklı’dan Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Özgür Çaçan ise,kendisininde engelli birisi olduğa dikkat çekerek”Engelliler ile ilgili konuşmaların ve yapılacakların sözde değil özde gerçekte olmasını istiyoruz.Bir ülkedeki yaşayan engelli vatandasların dışarıdaki yaşamlari aktif haldeyse bu ülkede engellilere verilen hizmetin ortada olduğunu gösterir. Belediyelerden bekledigimizde engelli vatandaslarimiza dışarıda aktif bir yasam hizmeti verilmesidir.”diye konuştu
Türkiye Beyazay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan ise, Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila’nın kendilerine yönelik olarak düzenlediği etkinlikle engellilere verdiği önemi birkez daha gösterdiğini söyledi.
Arıkan”Tüm engelli kardeşlerimizin kendileri ile barışık olarak hayata tutunup kendilerini dışarıda topluma rahatlıkla kabul ettirmelidirler. Eğitim alarak okumalılar sürekli olarak hayatın içinde yer almalılar”dedi
Yorum Yazın