Dolar 34,1896
%0.08
Euro 38,1710
%0.01
Altın 2.894,550
%-0.88
Bist-100 9.660,00
%-1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaattin Yüksel'den o zirveye tepki var

Alaattin Yüksel'den o zirveye tepki var

CHP'li vekillerin Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptığı zirveye Alaattin Yüksel'den tepki geldi. Toplantıya katılmayan Yüksel 'haberimiz yoktu, davet de gelmedi. Ama bu tarz girişimler birlik ve beraberliğimize zarar verir' diye konuştu

  • Ege Postası
  • 01.12.2013 - 15:12
SERCAN AVCI / HABER SERVİSİ - İzmir siyaseti Ankara'dan gelen sürpriz zirve haberiyle yankılandı. Aziz Kocaoğlu'na yakın vekillerin katılmadığı toplantıda 7 vekilin 'İzmir'de Aziz Kocaoğlu'yla zorlanırız, o olmasın' mesajı vermesi ve ilçelerde adayların belirleneceği yöntemle ilgi görüşlerini ortaya koymaları parti kulislerini karıştırdı. Kılıçdaroğlu'yla İzmirli vekillerin sürpriz zirvesi hakkında ilk değerlendirme toplantıya katılmayan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'den geldi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZARAR VERİR

Görüşmeyle ilgili 'Haberimiz yoktu, davet de gelmedi' diyen CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel  "o tür işlerle ilgilenmem. Daha önce toplantı yapmıştık. İzmirli bütün vekiller, PM üyeleri,MYK üyeleri ve  İl Başkanı bu toplantıya katıldı. İzmir'in adaylarını belirlemek için yöntemi konuştuk. Kamuoyu araştırmalarını Genel Merkez yapacak. İsmi açık farkla önde çıkan  direk atanacak.  Çok farkın oluşmadığı yerlerde ise eğilim yoklaması yapılacak. O toplantıda alınan karar budur. Bu kararı hep birlikte aldık. O toplantıdan çıkan karara saygılı olmak gerekir. Parti çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor zaten. O yüzden bu tarz girişimler birlik beraberliğe zarar verir. Ben bunların dışındayım' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.