Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çapulcular'ın sosyal medya paylaşımları kitap oldu

'Çapulcular'ın sosyal medya paylaşımları kitap oldu

İSTANBUL Gezi Parkı’na müdahale ile başlayan ve ülke genelinde toplumsal protestolara dönüşen olaylara damga vuran espriler, bir kitapta toplandı. Gençlerin sıklıkla başvurduğu sosyal medyada yazılanların, çizilenlerin derlendiği kitap Etki Yayınları tarafından piyasaya sürüldü.

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:58
İZMİR - 'Çapulcuların Sosyal Medya Paylaşımları' adlı kitabın kapağında olayların simgesi haline gelen 'kırmızı elbiseli kadın'ın fotoğrafı kullanılırken, arka kapağında ise bir diğer simge fotoğraf olan 'siyah elbiseli kadın' kullanıldı.

Protesto gösterileriyle birlikte twitter, facebook ve sosyal medyada paylaşılan esprilerin toplandığı kitap, bazı gözden kaçan ayrıntılara da yer veriyor. Kitabı kısa bir süre önce piyasaya süren Etki Yayınevi yetkilileri, "Özellikle direnişin temel direği olan Türk Gençleri’nin dahiyane yaratıcılığı ile ortaya çıkmış espriler bugün yurdun her köşesinde dilden dile dolaşıyor. Bu muhteşem esprilerin kaybolmaması ve bu önemli günlerin unutulmaması için yayınevimiz üzerine düşen bu sorumluluğun bilinciyle bu derlemeyi hazırladı. Yazarı, sosyal medyada inanılmaz paylaşımları gerçekleştiren gençlerimizdir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.